You-Stand Classic sta werkplek

Art.nr. 106720

De You-Stand Classic verandert je standaard bureau in een handomdraai in een ergonomisch zit-sta bureau.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  229,- excl. btw  277,09 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Met de You-Stand Classic verander je in enkele seconden je standaard bureau in een ergonomische zit-sta werkplek. De standaard heeft twee werkbladen, één voor de monitor of laptop en één voor muis en toetsenbord.

Eenvoudig op te bouwen

De You-Stand kan eenvoudig in elkaar worden gezet. De standaard bestaat uit slechts vier onderdelen en wordt zonder schroeven in elkaar gezet. Wanneer de You-Stand niet nodig is kan deze binnen een paar tellen weer uit elkaar worden gehaald.

Ergonomische vormgeving

De You-Stand is geheel ergonomisch ontworpen. De standaard is aanpasbaar aan alle lichaamslengten en ontwikkeld op basis van internationale ergonomische vereisten voor staand werken. De afmetingen van de werkbladen van de You-Stand Classic zijn afgestemd op een optimale werkhouding.

Aanbevolen door professionals

  • Verstelbaar voor alle lengten
  • Eenvoudig in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen
  • Maakt staand werken bij elk bureau mogelijk

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Inklapbaar Ja
Formaat laptop Tussen de 14 en 17 inch

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Zit-sta werkstation

Waarom een laptophouder?

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat je niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomisch verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt je het beeldscherm op de door jou gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.  

Bekijk onze laptophouders

Is mijn laptop niet te klein of te groot voor een laptophouder?

We hebben voor elke formaat laptop en werkplektype een geschikte laptophouder in ons assortiment. Als je twijfelt of de laptophouder past bij jouw laptop geef ons even het type laptop door, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.  

Bekijk onze laptophouders

Helpt een laptophouder nou wel echt?

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptophouder, muis en toetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Lindblad, A. Et all, ‘The effect of using a laptopstation compared to using a standard laptop PC on the cervical spine torque, perceived strain and productivity’. 

Bekijk onze laptophouders

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren