Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Workshop gezond thuiswerken - De Friesland

Veel mensen werken thuis. Het aantal klachten bij thuiswerkers neemt nog steeds toe. Hoe creëer je een gezonde thuiswerkplek? Hoe zorg je voor een balans tussen focus, aandacht, ontspanning en productiviteit? Speciaal voor klanten van De Friesland die zijn verzekerd via hun werkgever is deze workshop georganiseerd. In deze workshop krijg je handvaten om thuis comfortabel, efficiënt en klachtenvrij te kunnen werken.

Online workshop Gezond thuiswerken

In deze online workshop krijg je handvaten om thuis een fijne werkplek te creëren. Je ontvangt tips om klachten te voorkomen of verminderen. 

Dit aanbod is speciaal voor klanten van De Friesland die verzekerd zijn via hun werkgever. Deelname is kosteloos. Vergeet je alleen niet aan te melden!


Onderwerpen die aan bod komen

  • Hoe zorg je thuis voor balans in focus, aandacht, ontspanning en productiviteit?
  • Hoe creëer je een gezonde werkplek?
  • Waar en hoe ga je zitten?
  • Welke hulpmiddelen zet je in en waarom?
  • Risico van zitten en het nut van bewegen
  • Hoe kan je bewegen in de thuissituatie?


Waarom je deze workshop niet wilt missen

  • Je weet hoe je een gezonde thuiswerkplek kunt creëren
  • Je bent je bewust van het belang van een ergonomische werkhouding en krijgt zin om hiermee aan de slag te gaan
  • Het kost je slechts 1 uur van je tijd

Hoe richt ik mijn thuiswerkplek in?

Thuiswerken betekent passen en meten, want niet iedereen heeft een eigen kantoor in huis. Een verkeerd ingestelde werkplek kan leiden tot onder andere rug-, nek- en armklachten. Zeker weten of je thuiswerkplek goed is ingericht? Volg deze workshop. 

Tips & Advies: gezond thuiswerken

Tijdens deze digitale workshop krijg je handvaten hoe je zo gezond mogelijk kunt thuiswerken. Je ontvangt tips en advies over waar je op moet letten bij het thuiswerken. 

Spreker

Gymoon van Oostveen
Gymoon werkt sinds 2014 als ergonomisch adviseur bij Health2Work. Klanten helpen aan een goed ingerichte werkplek, dat vindt Gymoon mooi aan z’n werk. 'Als je nagaat dat je zo’n 8-9 uur doorbrengt op je werk, is een goed ingerichte werkplek erg belangrijk.' Bij zijn vorige werkgever was Gymoon inkoper facilitair. 'Ik stelde de werkplekken van mijn collega’s in en maakte persoonlijke ergonomiepaspoorten. Mijn huidige baan heeft veel overeenkomsten met mijn vorige baan, maar bij Health2Work kan ik de klant nóg beter en specifieker adviseren.'


Ben jij er ook bij? Schrijf je nu in!

Persoonsgegevens worden niet uitgewisseld met De Friesland. Alle persoonlijke informatie over jouw situatie en de gesprekken die je hebt met onze adviseur, zijn afgeschermd voor De Friesland en je werkgever.