Werktafels voor de industrie

Onze werktafels zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden met verschillende accessoires als de werkzaamheden daarom vragen. Iedere werkomgeving is anders, laat u daarom deskundig adviseren. Bel 088 240 00 60 voor meer informatie.

Meer informatie ontvangen Laat je terugbellen

Welke werktafel is voor u geschikt?

Basic werktafels

De basic werktafel is eenvoudig van opzet, maar flexibel in gebruik. De basic werktafel kan in een rij opgesteld worden als montage- of testwerkplek. Verschillende accessoires zoals wielen en aanbouw elementen zijn tevens verkrijgbaar.

 

Meer informatie

Paktafels

De paktafel is qua frame gelijk aan de andere werktafels, maar voorzien van handige accessoires voor het inpakken en verpakken van kleine producten. Door hulpmiddelen binnen handbereik te plaatsen wordt de fysieke belasting van de medewerker zo veel mogelijk beperkt.

Meer informatie

Concepttafels

Concept tafels zijn speciaal ontworpen voor de elektronica-, assemblage- en productie-industrie. Er is rekening gehouden met optimalisatieprocessen, zoals Lean en 5S. De tafels zijn leverbaar met een handzwengel of motor voor eenvoudige hoogte instelling.

Meer informatie

Werktafels die tegen een stootje kunnen!

Ons gamma van werktafels is enorm flexibel van opbouw. Dat betekent dat de werktafels eenvoudig zijn aan te passen of uit te breiden met verschillende accessoires als de werkzaamheden daarom vragen. Met de werktafels van Health2Work kan een geavanceerde productielijn, maar ook een eenvoudige werkplaats kwalitatief hoogwaardig en ergonomisch worden ingericht. De werktafels zijn een basis voor elke werkplaats en worden met vele toepassingen volledig op maat voor u samengesteld, zodat iedere werkplek zo effectief mogelijk wordt ingericht.

Door gebruik te maken van een uitgebreid modulair systeem, wordt met de lijn werktafels altijd maatwerk geleverd. Het modulaire systeem betekent voor u korte levertijden, lagere initiële kosten en makkelijk toepasbaar in de huidige situatie. Op deze pagina krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Voor een advies en juiste oplossing voor uw situatie kunt u contact met ons opnemen. Stel uw vraag per mail aan info@health2work.nl of bel ons op 088 240 00 60 voor meer informatie!

Voorbeelden van werktafel accessoires

 

Werktafel_accessoiresWerktafel_accessoiresWerktafel_accessoiresWerktafel_accessoires

Werktafel_accessoiresWerktafel_accessoiresWerktafel_accessoires

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie of advies bel 088 240 00 60.

  • Werktafels van Health2Work zijn solide gebouwd voor een lange levensduur.
  • Wij adviseren graag bij het inrichten van uw werkproces.
  • Werktafel concepten kunnen eenvoudig uitgebreid worden om te voldoen aan de Individuele werkplek eisen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren