Score At Work PU Industriële werkstoel

Art.nr. STINDAWP
Bureaustoel geschikt voor zowel op het kantoor, laboratorium en achter de kassa. Dankzij de hygiënische PUR PRO bekleding is de stoel gemakkelijk te reinigen.
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Zitoplossingen mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

De nieuwe bureaustoel Score At Work PU is één uit de nieuw verschenen Score At Work line. Deze line kenmerkt zich door het gebruik van recyclebaar materiaal. Hierdoor is de stoel voor 99% recyclebaar! De modulaire stoel beschikt standaard over de hygiënische PUR Pro bekleding waardoor deze stoel ook geschikt is voor gebruik in laboratoriums. De stoel is optioneel uitbreidbaar met een lumbaalsteun. 

Verschillende opties

Standaard beschikt de Score At Work PU over een vaste zithoek, optioneel kan er gekozen worden voor een Synchroon mechaniek of een gewicht instelbaar kantelmechaniek. Door de modulaire opbouw zijn onderdelen gemakkelijk vervangbaar, tevens kunnen de onderdelen van de At Work line met de verschillende stoelen uitgewisseld worden. Deze At Work line is geproduceerd conform de NPR1813, NEN1335 en ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen.

MVO en het Health2Work revitaliseren, reconditioneren en second life programma

Health2Work is partner van MVO-Nederland en levert vele maatschappelijk verantwoorde contributies aan onze samenleving. Het revitaliseren, reconditioneren en second life programma is daar een onderdeel van. Alle 'oude' bureaustoelen kunnen bij een nieuwe bestelling ingeleverd worden om gerecycled te worden. Dit voorkomt onnodig verbruik van grondstoffen en komt op deze manier het milieu ten goede. 

Aanbevolen door professionals

  • 99% recyclebaar
  • Hygiënisch
  • Duurzaam

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Postuur Klein, Gemiddeld
Type werkplek Vaste werkplek, Industriële werkomgeving
Zithoekverstelling Op aanvraag
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Op aanvraag
Instelmogelijkheden Zitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding PU
Kleur Zwart
Minimale zitdiepte 46 cm
Maximale zitdiepte 56 cm
Schuifzitting Ja
Breedte zitting 50 cm
Rugleuning Middelhoge rugleuning
Breedte rugleuning 45 cm
Minimale hoogte rugleuning 44 cm
Maximale hoogte rugleuning 50 cm
Armleggers Ja
Minimale breedte tussen armleggers 50 cm
Maximale breedte tussen armleggers 65 cm
Neksteun Nee
Lumbaalsteun Op aanvraag
Type onderstel Zwart kunststof kruisvoet
Wielen Voor zachte vloer
MVO percentage recyclebaar 99 %

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Industriële zitoplossing

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren