Score At Work PU Industriële werkstoel

Art.nr. STINDAWP
Bureaustoel geschikt voor zowel op het kantoor, laboratorium en achter de kassa. Dankzij de hygiënische PUR PRO bekleding is de stoel gemakkelijk te reinigen.

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Zitoplossingen mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

De nieuwe bureaustoel Score At Work PU is één uit de nieuw verschenen Score At Work line. Deze line kenmerkt zich door het gebruik van recyclebaar materiaal. Hierdoor is de stoel voor 99% recyclebaar! De modulaire stoel beschikt standaard over de hygiënische PUR Pro bekleding waardoor deze stoel ook geschikt is voor gebruik in laboratoriums. De stoel is optioneel uitbreidbaar met een lumbaalsteun. 

Verschillende opties

Standaard beschikt de Score At Work PU over een vaste zithoek, optioneel kan er gekozen worden voor een Synchroon mechaniek of een gewicht instelbaar kantelmechaniek. Door de modulaire opbouw zijn onderdelen gemakkelijk vervangbaar, tevens kunnen de onderdelen van de At Work line met de verschillende stoelen uitgewisseld worden. Deze At Work line is geproduceerd conform de NPR1813, NEN1335 en ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen.

MVO en het Health2Work revitaliseren, reconditioneren en second life programma

Health2Work is partner van MVO-Nederland en levert vele maatschappelijk verantwoorde contributies aan onze samenleving. Het revitaliseren, reconditioneren en second life programma is daar een onderdeel van. Alle 'oude' bureaustoelen kunnen bij een nieuwe bestelling ingeleverd worden om gerecycled te worden. Dit voorkomt onnodig verbruik van grondstoffen en komt op deze manier het milieu ten goede. 

Aanbevolen door professionals

  • 99% recyclebaar
  • Hygiënisch
  • Duurzaam

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten
PostuurKlein, Gemiddeld
Type werkplekVaste werkplek, Industriële werkomgeving
ZithoekverstellingOp aanvraag
RughoekverstellingJa
GewichtsinstellingOp aanvraag
InstelmogelijkhedenZitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type bekledingPur Pro
KleurZwart
Minimale zitdiepte46 cm
Maximale zitdiepte56 cm
SchuifzittingJa
Breedte zitting50 cm
RugleuningMiddelhoge rugleuning
Breedte rugleuning45 cm
Minimale hoogte rugleuning44 cm
Maximale hoogte rugleuning50 cm
ArmleggersJa
Minimale breedte tussen armleggers50 cm
Maximale breedte tussen armleggers65 cm
NeksteunNee
LumbaalsteunOp aanvraag
Type onderstelZwart kunststof kruisvoet
WielenVoor zachte vloer
MVO percentage recyclebaar99 %

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Industriële zitoplossing

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen