Score At Work PU L Industriële werkstoel

Art.nr. At Work - 4400 - 1
Bureaustoel Score At Work PU L heeft een 11 cm hogere rug dan de normale uitvoering. Hierdoor is deze bureaustoel geschikt voor grotere personen
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Zitoplossingen mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

De industriële bureaustoel Score At Work PU L is één van de stoelen uit de nieuwe At Work Line. De nieuwe line kenmerkt zich door de hoge recycle waarde van maar liefst 99%. De bureaustoel wordt geleverd met de hygiënische bekleding PUR PRO, daardoor is de stoel geschikt voor zowel in het kantoor als in een laboratorium.

Opties bureaustoel

Standaard is de At Work PU L voorzien van 4D verstelbare armleggers en een vaste zithoek. Een synchroon mechaniek is optioneel leverbaar, net als een kantelmechanisme. De At Work PU L voldoet aan de eisen conform de NPR1813, NEN1335 en de ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen.

MVO en revitaliseren, reconditioneren en second life programma

De hoge recyclebare waarde van 99% is één van de reden waarom Health2Work deze bureaustoel aanbiedt. Bij aanschaf van één of meerdere bureaustoelen biedt Health2Work de mogelijkheid om de 'oude' bureaustoelen mee te nemen om deze zo volledig mogelijk te recyclen. Dit voorkomt onnodige verspilling van grondstoffen en komt het milieu ten goede. Dit is één van de vele MVO contributies die Health2Work aan onze samenleving doet. 

Aanbevolen door professionals

  • Extra grote zitting
  • Duurzaam
  • 99% recyclebaar

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Postuur Lang
Type werkplek Vaste werkplek, Industriële werkomgeving
Zithoekverstelling Op aanvraag
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Op aanvraag
Instelmogelijkheden Zitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding PU
Kleur Zwart
Minimale zitdiepte 46 cm
Maximale zitdiepte 56 cm
Schuifzitting Ja
Breedte zitting 50 cm
Rugleuning Hoge rugleuning
Breedte rugleuning 49 cm
Minimale hoogte rugleuning 55 cm
Maximale hoogte rugleuning 61 cm
Armleggers Ja
Minimale breedte tussen armleggers 51 cm
Maximale breedte tussen armleggers 66 cm
Neksteun Nee
Lumbaalsteun Op aanvraag
Wielen Voor harde vloer
MVO percentage recyclebaar 99%

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Industriële zitoplossing

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren