Global Sigma 480RS kruk

Art.nr. GSKT010.100001
Bij afwisselend staand en zittend werk is de Sigma 480RS een goede oplossing.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  169,- excl. btw  204,49 incl. btw


Op voorraad

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
 • Werkkrukken mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.

Omschrijving

Global

De Global Sigma 480RS werkkruk is ideaal voor afwisselend zittend en staand werken. De Sigma 480RS garagekruk is voorzien van een polyurethaanschuimen zitting en een voetenring. De voetenring dient als voetensteun en als bescherming voor de zwenkwielen. Twee van de vijf zwenkwielen zijn voorzien van een rem.

Voorkom lichamelijke klachten

De Sigma 480RS garagekruk kan helpen om lichamelijke klachten, bijvoorbeeld rugklachten, te voorkomen. De kruk is ook een goede oplossing bij reeds aanwezige lichamelijke klachten.

Gebruik

De werkkruk is ideaal te gebruiken door monteurs bij bijvoorbeeld werkzaamheden aan de meterkast. De polyurethaanschuimen zitting is eenvoudig schoon te maken. De kruk is goed te gebruiken op onvlakke ondergronden, met behulp van de remmen kan ongewenst wegrollen van de Sigma 480RS garagekruk worden voorkomen.

Aanbevolen door professionals

 • Makkelijk schoon te maken
 • Hoogteverstellingen
 • Stevig en ergonomisch

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Type kruk Taboeret
Vorm zitting Rond
Type bekleding Pur
Instelmogelijkheden Hoogte zitting
Minimale zithoogte 54cm
Maximale zithoogte 80cm
Breedte zitting 36cm
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Voetensteun Vaste voetring
Type onderstel Wielen
Wielen Multiwielen

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Werkkruk en Taboeret

Hoe kan ik ergonomisch correct de vloer stofzuigen?

Bij het stofzuigen van de vloer moeten de benen het werk doen en niet de armen. Daarnaast moet het bovenlichaam recht worden gehouden. Probeer om de stofzuigersslang met twee handen ter hoogte van de lies vast te houden.

Waarom een houten werkstoel?

Afhankelijk van de omgeving kan men een juiste stoel selecteren. Als de werkruimte niet geheel schoon is, maar wel droog, is het mogelijk om te werken met houten werkstoelen. Deze stoelen zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn er veel verschillende uitvoeringen van de stoelen beschikbaar en eenvoudig te reinigen.

Bekijk onze werkstoelen

Wat zijn de voordelen van ESD en Cleanroom stoelen?

 • Voorkomt schade aan elektronische apparatuur
 • Voorkomt hinderlijke schokken
 • Opgebouwd uit geleidende onderdelen
 • Voorzien van een weerstand van 1 Mohm
 • Te leveren in dralon, kunstleer en polyurethaan
 • Te voorzien van ESD veilige armleggers
 • Gemaakt volgens de laatste ergonomische inzichten
 • Meeste ESD producten zijn in Cleanroom versie leverbaar
Bekijk onze werkstoelen

Wat zijn polyurethaan (PUR) werkstoelen?

In een industriële werkomgeving beweegt men op de stoel meestal meer dan bijvoorbeeld op een kantoor. Je moet dus gemakkelijk van houding kunnen veranderen. Een goede stoel beschikt daarom altijd over een stevige en veilige constructie. De zitting en de rugleuning zorgen daarbij voor een goed zitcomfort en een grote duurzaamheid.

De stoelen zijn uitermate geschikt voor het veeleisende werk in laboratoria en de meest uiteenlopende industriële werkplekken. De zitting en rugleuning zijn bestand tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen en niet in de laatste plaats: ze zitten gewoon prettig, zodat je na een dag werken ontspannen naar huis gaat.

Bekijk onze werkstoelen

Zijn er ook ergonomische stoelen voor in een auto of vrachtwagen?

Een goede stoel is belangrijk voor de gezondheid, veiligheid en het welzijn van bestuurders van voertuigen. Niet iedereen kan goed zitten in een standaard stoel. Daarom leveren wij speciale stoelen voor alle voertuigen. Vrachtwagenchauffeurs, vertegenwoordigers en koeriers zitten veel op de weg voor hun werk.

Als medewerkers veel onderweg zijn, is de autostoel een onderdeel van de werkplek. Ook dan moet je als werkgever zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en voorkomen dat je werknemer door een slechte werkplek gaat verzuimen. Een goed instelbare autostoel kan klachten aan de rug, schouders en bovenbenen voorkomen.

De standaard stoelen in voertuigen zijn vaak niet optimaal instelbaar en niet voldoende af te stemmen op de gebruiker. Hoe vaak komt het niet voor dat je te weinig steun (onder) in de rug hebt, een te korte, te lange, te zachte of te harde zitting ervaart of armleuningen ter ontlasting van de schouders mist. Vermoeidheid en lichamelijke klachten kunnen het gevolg zijn. 

Bekijk onze voertuigstoelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren