Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Lysanne de Boer | ergonomisch adviseur binnendienst

Lysanne de Boer

Lysanne versterkt de binnendienst van Health2Work als backoffice medewerker. Ze is verantwoordelijk voor de verwerking van binnenkomende orders en zorgt ervoor dat dit proces op rolletjes verloopt. “Samen met collega’s zorg ik ervoor dat bestellingen op de juiste locatie, tijd en manier bij de klant worden afgeleverd. Oftewel: teamwork!” Naast haar taken op de backoffice is Lysanne ook actief op de chat waar ze meedenkt met de klanten van Health2Work om een oplossing te bedenken voor hun probleem.

Mensen helpen en adviseren heeft Lysanne altijd al leuk gevonden. Zowel tijdens haar studie Small Business & Retail Management als bij vorige werkgevers. “Tijdens mijn werk bij een schoenenwinkel beleefde ik veel plezier aan het vinden van de juiste schoenen voor mensen die fysieke klachten hadden. Nu kan ik bij Health2Work mensen adviseren om de juiste werkplek te creëren, waardoor mensen meer plezier krijgen in hun werk.”

In haar vrije tijd vindt Lysanne het leuk om te wielrennen, kanoën, wandelen, lezen en fotograferen. Tevens heeft deze sportieve dame een voorliefde voor de historische stad Maastricht, waar ze dan ook regelmatig een dagje heen gaat.

Heb je een vraag voor Lysanne? Bel of mail haar, of stuur een bericht via LinkedIn.