Op maandag 30 oktober is de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. Een interessante dag met veel activiteiten en workshops met als doel om uiteindelijk de fysieke belasting terug te dringen.

Op maandag 30 oktober is de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. Een interessante dag met veel activiteiten en workshops met als doel om uiteindelijk de fysieke belasting terug te dringen. De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. Bruggen bouwen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.

Workshop Gezond beeldschermwerk

Linda ten Katen wil je tijdens de workshop Gezond beeldschermwerk kennis bijbrengen op het gebied hoe je gezond achter je beeldscherm zit.
We onderschatten hoeveel tijd we tegenwoordig achter een beeldscherm zitten, bijvoorbeeld tijdens het opmaken van een digitaal dossier en bij het gebruik van tablet en telefoons. Ongemerkt zitten we tijdens het werk zomaar twee uur per dag achter een beeldscherm. Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Leer tijdens deze workshop hoe je gezond achter je beeldscherm zit, hoe je goed voor je lichaam zorgt en hoe je dynamiek kunt toevoegen. Hoe breng je deze kennis over op je collega’s, zodat ook zij gezond achter het beeldscherm zitten?

Thema: Fysieke belasting - tijdstip: 13.00 uur.

Pilot met wendylet lakens

Wil jij de fysieke belasting binnen je organisatie verminderen? Kom dan langs bij onze stand (nummer 44) en maak kennis met Health2Work en Handicare. Laat je gegevens achter en je maakt kans op een pilot met wendylet lakens, inclusief begeleiding door professionals. Daarnaast mogen we 3 x een ergonomiepaspoort voor de zorg en een klein hulpmiddel naar keuze weggeven.

Zien we je op de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein?

Locatie
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Schrijf je in

Door Linda ten Katen

'Een goed advies begint bij de klant.'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren