Op 23, 24 en 25 januari staat Health2Work op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. We nodigen je graag uit om ons te komen bezoeken op stand D18.

Onder het genot van een gezond hapje en drankje willen we je onze innovaties laten zien en praten we je graag bij over de laatste ontwikkelingen van bewegend werken.

Innovatie en ontmoeten

Je ontdekt de nieuwste ergonomische ontwikkelingen op het gebied van de kantooromgeving, maar ook industrie. Zo hebben we dit jaar verschillende exoskeletten op de stand staan die helpen bij het verlichten van fysieke werkzaamheden. Graag tot ziens op stand D18. De koffie met de lekkerste oranjekoek van Friesland staat voor je klaar.

> Bestel je gratis toegangskaart!

Ook dit jaar eten we graag met jou een broodje gezond.

Lezingen

Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer meerdere interessante lezingen op het programma staan. Onze collega Linda ten Katen geeft op zowel 23, 24 als 25 januari een lezing die de moeite van het bezoeken zeker waard zijn.

Linda ten Katen

Hoe kan een exoskelet ontlasten tijdens fysieke arbeid?
Woensdag 23 januari: 10:30 - 10:50 uur in zaal 1

Ontdek tijdens deze lezing welke fysieke belasting je tegenkomt bij verschillende beroepen. Wat zijn veelvoorkomende klachten en hoe kan je een werkplek gezonder inrichten? Een aantal risico’s blijven bestaan. Op welke wijze kunnen exoskeletten hier een rol in spelen?

Hoe faciliteer je een gezonde beeldschermwerkplek?
Donderdag 24 januari: 14:30 - 14:50 uur in zaal 1

Ontdek tijdens deze lezing wat je nodig hebt om een werkplek gezond in te richten. Welke klachten komen we tegen in de praktijk en hoe voorkom je deze? Leidt een goed ingerichte werkplek daadwerkelijk tot minder verzuim?

Hoe stimuleer je medewerkers tot meer bewegen op de werkvloer?
Vrijdag 25 januari: 12:30 - 12:50 uur in zaal 1

Te veel zitten is slecht voor je gezondheid. Want als je zit, gebruik je je spieren nauwelijks tot niet. Hierdoor worden suikers en vetten minder goed opgenomen door je lichaam dan wanneer je beweegt. Wil jij weten hoe je een gezonde werkplek kunt faciliteren en hoe je je collega's in beweging krijgt? Kom naar deze lezing.

Door Djurre de Boer

'Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren