Ook dit jaar staan we weer op de vakbeurs Zorgtotaal. De vakbeurs voor betere zorg is van 12 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook dit jaar staan we weer op de vakbeurs Zorgtotaal. De vakbeurs voor betere zorg is van 12 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Onder het genot van een gezond hapje en drankje laten we je graag onze innovaties zien en praten we je bij over de laatste ontwikkelingen van vermindering van fysieke belasting op zorggebied. 

Innovatie en ontmoeten

Je ontdekt onze nieuwe ontwikkelingen binnen de zorgomgeving. We willen je de akoestische stoel en een speciaal heatpanel laten ervaren, waarmee je het werk binnen de zorg vergemakkelijkt en aangenaam maakt.
Graag tot ziens op onze stand 08.A024. De koffie met de lekkerste oranjekoek van Friesland staat voor je klaar.

> Bestel je gratis toegangskaart!

Powerworkshop - Minder fysieke belasting

Gratis workshop


Wil jij leren hoe je met minder fysieke belasting aan het bed kunt werken? Kom dan naar één van de powerworkshops op onze stand! 

Waar?
Health2Work, standnummer 08.A024

Wanneer?
Iedere dag om 11.00 / 12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 uur.

Win een gratis workshop naar keuze!

Je ontvangt tijdens je bezoek aan onze stand een voucher. Vul deze in en lever hem in bij één van ergonomisch adviseurs. Je maakt dan kans op 1 van de 20 gratis workshops naar keuze uit onze Health2Work Academy!

Door Djurre de Boer

'Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren