Marco Vlieks | Service medewerker

"Lichaam en houding zijn aspecten die mij altijd al hebben bezig gehouden. Mooi om dit nu in de praktijk te kunnen toepassen."

In november 2017 is Marco ons team komen versterken als Service medewerker. De gezellige Brabander is iedere dag op pad om klanten te verblijden met hun bestelling of om een reparatie uit te voeren. Deze diversiteit bevalt Marco wel. "Een dag is nooit hetzelfde en het klantcontact spreek me erg aan." Na zijn opleiding Marketing & Communicatie heeft Marco diverse functies gehad als binnendienst- en buitendienstmedewerker. Hij is zelfs nog een aantal jaren semi-professional geweest als hardloper. "Lichaam en houding zijn aspecten die mij daarom altijd al hebben bezig gehouden en mijn interesse hebben gehad. Mooi om dit nu in de praktijk te kunnen toepassen." 

Marco woont samen met zijn vriendin in Brabant. Naast zijn werk houdt Marco van muziek, met vrienden omgaan en sporten. Regelmatig is hij te vinden in het fitnesscentrum of op de mountainbike. Als het mooie weer aantreedt kun je hem ook tegenkomen op de racefiets. 

Bel Health2Work Tel. 088 240 00 60
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren