Paul ten Hoeve

"Een goed advies begint met luisteren."

Paul is sinds mei 2017 servicemedewerker bij Health2Work. Dagelijks is hij onderweg om kantoormeubilair en ergonomisch verantwoorde producten af te leveren bij onze klanten. "Het geeft veel voldoening om te zien hoe deze producten het leven van mensen makkelijker maakt. Na installatie van de producten vertel ik hoe men er optimaal gebruik van kan maken. Heeft de klant andere vragen dan zoek ik samen met hem of haar naar de beste oplossing. Mijn motto daarbij is: een goed advies begint met luisteren."

Hiervoor heeft Paul 20 jaar gewerkt bij een kantoorinrichter. Daarnaast heeft hij 12 jaar ervaring opgedaan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in on-site service verlening aan kantoor apparatuur. Hij weet dan ook als geen ander dat een service afdeling van cruciaal belang is voor een onderneming. "Bij Health2Work kan ik met gevoel voor mensen, passie voor techniek en voor ergonomie mensen helpen met een zorgvraag. Ik ben ervan overtuigd dat op maat toegepaste ergonomische oplossingen het werkplezier en de kwaliteit van leven enorm kunnen verbeteren. Hieraan mee mogen werken geeft me elke dag weer veel positieve energie."

Paul is getrouwd en heeft 3 kinderen die op het punt staan om uit te vliegen. Naast zijn werk bij Health2Work begeleidt hij één dag in de week een verstandelijk beperkte vrouw wat hem veel voldoening geeft. Hij is geïnteresseerd in kunstgeschiedenis, met name in schilderkunst. In zijn vrije tijd mag hij dan ook graag schilderen.

Heb je een vraag aan Paul? Mail hem dan rechtstreeks via paul.tenhoeve@health2work.nl.

Bel PaulTel. 088 240 00 60
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren