Tirza de Vries

"Het geeft elke keer een goed gevoel als je de klant verder hebt kunnen helpen met een goede oplossing of gepast advies."

Wie naar Health2Work belt krijgt Tirza aan de lijn, zij verwijst de klant vervolgens door naar de juiste collega of helpt, waar mogelijk, de klant zelf. Daarnaast ondersteunt Tirza haar collega’s bij het invoeren van orders en opstellen van offertes.

“Als telefoniste ben ik degene die de klant als eerste aan de lijn krijgt. Hoe druk het ook is, ik wil de klant het gevoel geven dat ik alle tijd voor hem/haar heb en iedere klant met hetzelfde enthousiasme behandelen. Ik vind het contact met de klant erg leuk, het geeft elke keer een goed gevoel als je de klant verder hebt kunnen helpen met een goede oplossing of gepast advies.”

In haar vrije tijd is Tirza actief binnen verschillende organisaties en een mede door haar opgerichte stichting waarmee ze christelijke dance feesten organiseert. “Tijdens de evenementen ben ik verantwoordelijk voor het stage & floormanagement, geef mij een headset en een klembord en ik ben een zeer gelukkig mens.

Heb je een vraag aan Tirza? Mail haar dan rechtstreeks via tirza.de.vries@health2work.nl.

Bel Tirza Tel. 088 240 00 60
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren