Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Wat kenmerkt Health2Work

Het DNA van Health2Work kenmerkt zich door duidelijkheid en no-nonsense. Een man een man, een woord een woord, waarbij diepgaande kennis van ergonomie de basis is van onze platte organisatie. Bij Health2Work werken klantgerichte bevlogen medewerkers, die innovatief en snel handelen. Het succes van onze organisatie is te danken aan gemotiveerd en betrokken personeel. Met een vakkundig en enthousiast team blijven we onze marktpositie versterken en onze service continu verbeteren.

Vacatures Health2Work

Vacature inkoper

Servicemedewerker regio Zuid-Nederland

Voor onze afdeling Service en Logistiek zijn wij op zoek naar een enthousiaste servicemedewerker ergonomie regio Zuid-Nederland

Voor meer informatie of inlichtingen over deze vacature klik je hier.

Ergonomisch adviseur binnendienst (België)

Voor onze afdeling Verkoop Binnendienst zijn wij op zoek naar een ergonomisch adviseur voor onze vestiging in België. Je bent ondersteunend aan het sales team en actief betrokken bij het verkoop/adviseringsproces... Lees verder

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en/of wil je meer informatie over bovenstaande vacatures neem dan contact op met:

Health2Work
T.a.v. mevrouw A. Soldaat
Zwetsloot 5E
9231 DW SURHUISTERVEEN

Stages en afstuderen

Investeren in toekomstige arbeidskrachten is zeer belangrijk voor een sterk blijvend bedrijf. Daarom lopen jaarlijks vele leerlingen van diverse HBO/ WO en MBO opleidingen bij ons stage. Bij Health2Work kan stage worden gelopen op verschillende afdelingen:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Marketing & IT
  • Afdeling Transport en Logistiek

stagiaire logistiek

stagiaire marketing

Onze P&O medewerker

Vrijblijvend advies
Agnes Soldaat