Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Wat kenmerkt Health2Work

Het DNA van Health2Work kenmerkt zich door duidelijkheid en no-nonsense. Een man een man, een woord een woord, waarbij diepgaande kennis van ergonomie de basis is van onze platte organisatie. Bij Health2Work werken klantgerichte bevlogen medewerkers, die innovatief en snel handelen. Het succes van onze organisatie is te danken aan gemotiveerd en betrokken personeel. Met een vakkundig en enthousiast team blijven we onze marktpositie versterken en onze service continu verbeteren.

Vacatures Health2Work

Vacature Backoffice medewerker (40 uren)
Voor onze afdeling Verkoop Binnendienst zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste backoffice medewerker.

Volledige vacature

Als backoffice medewerker ben je uitstekend in staat om zowel administratieve en commerciële backoffice werkzaamheden uit te voeren, alsmede ook de chatfunctie te beheren en klanten telefonisch te woord te staan. Je bent in staat om interessante leads te herkennen, te beoordelen en deze door te zetten naar de betreffende collega.


Stages en afstuderen

Investeren in toekomstige arbeidskrachten is zeer belangrijk voor een sterk blijvend bedrijf. Daarom lopen jaarlijks vele leerlingen van diverse HBO/ WO en MBO opleidingen bij ons stage. Bij Health2Work kan stage worden gelopen op verschillende afdelingen:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Marketing & IT
  • Afdeling Transport en Logistiek

stagiaire logistiek

stagiaire marketing

Onze P&O medewerker

Vrijblijvend advies
Agnes Soldaat