Elk project is anders. Door mee te denken en goede service te bieden lukt het ons keer op keer om een optimale kantoorinrichting te verzorgen. Lees hier meer over enkele gerealiseerde projecten!

Projectreferentie AB Vakwerk Dokkum

AB Vakwerk Dokkum

In het verlengde van de inrichting van het nieuwe kantoor van AB Vakwerk te Sneek, mochten wij ook de verbouwde locatie in Dokkum inrichten volgens het nieuwe concept.

Lees verder…

Projectreferentie AB Vakwerk Emmeloord

AB Vakwerk Emmeloord

AB Vakwerk Emmeloord is de derde vestiging van AB Vakwerk die wij hebben mogen inrichten volgens het nieuwe concept. Aangezien het een nieuwe vestiging betreft in een nieuw rayon, lag de lat heel erg hoog om hier een zeer strak pand neer te zetten.

Lees verder…

Projectreferentie AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk in Sneek heeft ons gevraagd mee te denken over een nieuw concept voor de inrichting van hun “kantoor van de toekomst”. AB Vakwerk is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Nederland. Ook zijn zij vernieuwend, fris en vooruitstrevend, iets wat in de inrichting naar voren moest komen.

Lees verder…

Brainsquare

Brainsquare

BrainSquare adviseert organisaties over implementaties van oplossingen, dit doen zij met name bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaalindustrie, machinebouw, voedingsindustrie, kunststofindustrie en de service-industrie. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van een ERP systeem.

Lees verder…

Projectreferentie Gemeente Harlingen

CSK Food Enrichment Leeuwarden

CSK Food Enrichment levert zuivelingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie. Met een track record van meer dan 100 jaar in de Nederlandse zuivel is CSK inmiddels uitgegroeid tot een internationale business-to-business-speler.

Lees verder…

Projectreferentie Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

De Gemeente Harlingen ligt in het Noorden van Friesland, tegen de Waddenzee, en heeft zo’n 15.000 inwoners. De Gemeente beschikt over een drietal moderne panden die gebruikt worden als kantoor. De Burgemeester en Wethouders werken echter vanuit het oude stadhuis, dat stamt uit begin 1700.

Lees verder…

Clafis

Clafis

Clafis is met 450 medewerkers één van de grotere advies- en ingenieursbureaus van Nederland. Zij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Het hoofdkantoor is gevestigd in de oude Technische School in Heerenveen, een zeer markant oud schoolgebouw in het hart van Heerenveen. 

Lees verder…

Projectreferentie Idesta Zorggroep

Idesta Zorggroep

Idesta Zorggroep is een aanbieder van wonen met zorg, buurthulp en voorzieningen. Dorpsgevoel en verbondenheid staan hierbij hoog in het vaandel. Idesta wil haar zorg en leefbaarheidsconcept aanbieden in dorpen of wijken vanaf circa 1500 inwoners. Een Idesta locatie is een Doarpshiem/Stedshiem met 10-25 woningen met een gemeenschappelijke ruimte, zoals een ontmoetingsruimte met keukenvoorzieningen.

Lees verder…

Projectreferentie Lyaemer Wonen Lemmer

Lyaemer Wonen Lemmer

Lyaemer Wonen is een woningcorporatie die zo'n 100 jaar geleden is gestart in Lemmer en omgeving. Lyaemer heeft een gevarieerd en modern bestand van ruim 1600 woningen in de gemeente De Fryske Marren. De organisatie heeft de huurders hoog in het vaandel en wil dat graag laten zien.

Lees verder…

Projectreferentie NAK Emmeloord

NAK Emmeloord

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. NAK werkt onder toezicht van het Ministerie van Economische Zaken. De gespecialiseerde keurmeesters voeren tijdens het seizoen alle keuringen uit die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van het Nederlandse exportproduct.

Lees verder…

Projectreferentie ZiuZ Gorredijk

ZiuZ Gorredijk

ZiuZ is een innovatief bedrijf dat vooroploopt in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele intelligentie. Met hun producten willen zij een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Daarom creëren zij praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen voor politie- en veiligheidsdiensten en de farmaceutische wereld.

Lees verder…

Faber Personeelsdiensten

Faber Personeelsdiensten

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Het bevindt zich in een zeer markant oud schoolgebouw in het hart van Heerenveen.

Lees verder…

Projectreferentie Accolade

Accolade

“Wij hebben Health2Work gevraagd om in een zeer beperkte ruimte van 100 m2 toch diverse activiteiten te combineren. Dat is gelukt. Wij zijn zeer tevreden!”

Lees verder…

 

Ariënszorgpalet

Ariënszorgpalet

“Het restaurant van Ariënszorgpalet biedt zowel de bewoners als de mensen die in de omgeving wonen ruimte om te eten en te recreëren.”

Lees verder…

 

Projectreferentie Living Office Health2Work

Health2Work Living Office

De living office is behalve modern en origineel ook volledig ergonomisch verantwoord ingericht. Het belang van een goede ergonomische werkomgeving is bij Het Nieuwe Werken zeer belangrijk!

Lees verder…

Projectreferentie Renn4

RENN4

De multifunctionele lerarenkamer is geschikt voor teamoverleg, informeel overleg en ontspanning. Daarnaast kan de lerarenkamer fungeren als kantine.

Lees verder…

 

Projectreferentie Dokterszorg Friesland

Dokterszorg Friesland

Dokterszorg Friesland heeft ons gevraagd om het Stafkantoor te herhuisvesten binnen Heerenveen, waarbij het belangrijkste doel was: het faciliteren van synergie tussen de subholdings en het creëren van een prettige en warme plek voor de Friese huisartsen.

Lees verder…

Projectreferentie Groningen Seaports

Groningen Seaports

Groningen Seaports heeft ons gevraagd om van de kombuis -hun kantine- een mooie en warme ontmoetingsplaats te creëren. De kombuis moest een ruimte worden waarin ontmoeten en kennis delen centraal staat.

Lees verder…

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren