Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Robert Veenstra | teamleider service, planning en logistiek

Robert Veenstra

Robert is als 40-plusser de senior in het jonge team. Hij is in 2013 gestart bij Health2Work. Daarvoor was hij 18 jaar werkzaam in servicefuncties in de auto-industrie. Roberts uitdaging is het serviceniveau naar een nog hoger niveau te tillen. “Met mijn frisse blik probeer ik zaken in- en extern te verbeteren. Wat zo bijzonder aan Health2Work is, is de inzet van de medewerkers. Dat heb ik nergens anders gezien. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen werkt met veel passie. Mooi om onderdeel te zijn van zo’n team.” Robert legt ook klantenbezoeken af, ondersteunt de planning en stuurt het magazijn aan.

Robert woont in Oudeschoot en heeft als hobby het opknappen en doorverkopen van oldtimers. Bij mooi weer rijdt Robert motor of is hij te vinden op de Friese wateren.

Robert is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Met dit certificaat is Robert een van onze servicemedewerkers en bekwaam in het veilig leveren en plaatsen van onze producten bij klanten.

Heb je een vraag aan Robert? Bel of mail hem!