Schommeli

Art.nr. 101975 tot 101988
Schommeli is een heel licht schommelende stoel welke met een lichte (bijna therapeutische) natuurlijke hoofdbeweging in beweging wordt gebracht en gehouden.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  220,- excl. btw  266,20 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Voor bedrijven betalen op factuur mogelijk
  • Weet je het niet zeker? Vraag Health2Work om gratis vrijblijvend advies!
  • Bureaustoelen en bureau's worden persoonlijk ingesteld!

Omschrijving

De Schommeli is een stevige schommelstoel. De schommelstoel is een oplossing voor sensoriek voor jong en oud. Het ritmisch bewegen in de stoel zorgt voor het stimuleren van het evenwichtsorgaan in de oren, welke direct communiceert met de hersenen. Dit zorgt voor activatie in het hersengebied, waardoor onder andere endorfine vrijkomt, een direct visueel resultaat. De persoon wordt meer alert en meer bewust.

Sensorische integratie

De schommelstoel is inzetbaar en geschikt voor een dynamische toepassing in de leefomgeving of in een werkomgeving. De Schommeli geeft rust omdat het ritmische bewegen van het hoofd het evenwichtsorgaan stimuleert die vervolgens diverse hersengebieden activeert. Deze schommelstoel is een plaats waar jouw energie in balans komt. En dit is direct zichtbaar en voelbaar. Door het schommelen in de stoel, ben je meer bewust, meer alert en meer bij de les.

Betere doorbloeding

Met ritmisch bewegen in de schommelstoel gebruik je naast je hoofd ook je tenen. Tippend met de punt van je voet, dat doe je eigenlijk met je tenen, geeft dat een betere doorbloeding omdat ook je kuiten aan het werk gaan. Je kuiten vragen als grote spier veel bloed, meer zuurstof gaat er dus door je lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. Verhoog je tijdens het telefoneren bijvoorbeeld de bloedsomloop, dan heb je het verrassingseffect dat je in balans komt. Ben je futloos dan wordt je in de schommelstoel actiever, heb je teveel aan energie, dan werkt schommelen ontspannend en vloeit de energie als het ware weg.

"Een schommelstoel op de werkvloer, dat geeft soms een glimlach of een frons. In ieder geval geeft het plezier en rust." 

Matentabel

Er zijn 3 verschillende modellen van de Schommeli beschikbaar. Bekijk onderstaande matentabel en ontdek welk model jou het beste past!

ModelLichaamslengteZitbreedteZitdiepteZithoogte
S1R Tot 120 cm 31 cm 27 cm 26 - 30 cm
S6S 120 tot 156 cm 48 cm 34 cm 39 cm
ST.44.R Vanaf 156 cm 44 cm 42,5 cm 38 cm

Aanbevolen door professionals

  • Verhoogde concentratie
  • Kom tot rust

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren