Veel bedrijven of instellingen willen eens in de 5 tot 10 jaar hun werkomgeving weer opfrissen, passend bij hun (nieuwe) identiteit of uitstraling of aanpassen aan de eisen van die tijd. Alle meubilair volledig vervangen is vaak een hoge investering.

Upgraden van bestaand meubilair

Veel kantoormeubilair is tegenwoordig van hoge kwaliteit en de meeste onderdelen gaan 10-15 jaar mee. De onderstellen van bureaus en de kunststof en metalen onderdelen van bureaustoelen gaan zelden defect. Door bijvoorbeeld alleen bureaubladen te vervangen, is het redelijk eenvoudig om kostenefficiënt de werkomgeving een andere uitstraling te geven en te revitaliseren. Ook voorzien we bestaande bureaus van geïntegreerde aansluitmogelijkheden voor stroom en netwerk.

Herstoffering van stoelen

De bekleding van bureau- en vergaderstoelen is onderhevig aan slijtage, terwijl de stoelen technisch vaak nog in perfecte staat zijn. Dan is herstofferen een kostenefficiënte en duurzame oplossing! Heb je stoelen die in aanmerking komen voor nieuwe stoffering? Wij halen de stoelen bij je op en brengen ze zo snel mogelijk weer hergestoffeerd terug. Ook als er gaten in het schuim zitten, kunnen we dat in de meeste gevallen repareren. Na herstoffering zijn de stoelen weer als nieuw en kunnen weer jaren mee!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren