Een kantooromgeving wordt regelmatig schoongemaakt, maar daarbij wordt de bureaustoel vaak vergeten of niet grondig gereinigd. Terwijl de bureaustoel juist dagelijks intensief wordt gebruikt!

Door de bureaustoel professioneel te reinigen, kan zelfs het ziekteverzuim lager worden. Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel kan zorgen voor lusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen.

Health2Work Services reinigt je bureaustoel op locatie. Op deze manier hoef je je bureaustoel geen dag te missen. Het resultaat is een schone bureaustoel die een bijdrage levert aan je gezondheid en bijdraagt aan een goede uitstraling naar het personeel en bezoekers. De stoelen worden met een speciaal ontwikkelde reinigingsmachine schoongemaakt. Vrijwel alle vlekken worden verwijderd.

 "Direct resultaat, no-nonsense en oplossingsgericht", aldus Linda van Schaik.

  "Wij zijn met Health2Work in contact gekomen toen wij een aantal jaar geleden speciale stoelen nodig hadden voor een aantal medewerkers met rugklachten. Omdat wij werkzaam zijn in de industriële sector raken stoelen bij ons eerder vervuilt dan bij een regulier kantoor. Je zag dan ook direct resultaat na het reinigen van de stoelen. Het contact met Health2work bevalt mij. Goed bereikbaar, no-nonsense en oplossingsgericht. Ik zou Health2Work zeker aanraden aan anderen."

   Linda van Schaik
   Management Assistant Indorama Ventures Europe B.V.

Elke 5e stoel gratis

Vraag je deze maand een stoelreiniging aan? Dan wordt elke 5e stoel gratis gereinigd. 
We reinigen bureaustoelen vanaf 1 stuk. Vanaf 5 stoelen worden er geen voorrijkosten berekend.
Het tarief per stoel is afhankelijk van het totaal aantal te reinigen stoelen en het type stoel.

Vraag direct een stoelreiniging aan!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren