Duurzaam inzetbaarheidskompas ten behoeve van eigen regie model

Art.nr. 102077

Het Duurzaam inzetbaarheidskompas is online software, waarmee zowel voor de werknemer als de werkgever waardevolle informatie beschikbaar is over gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Health2Work

Met behulp van de Arbokompas software krijgt men inzicht in de arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van de organisatie en worden medewerkers gestimuleerd om zelf aan hun duurzame inzetbaarheid te werken. Het systeem kan zowel voor preventieve als curatieve doeleinden worden gebruikt en wordt volledig afgestemd op de wensen van de organisatie.

Gezondheidsmanagement

Het systeem geeft concrete invulling aan de structuur voor gezondheidsmanagement binnen organisaties. De software is voorzien van een enquete-systeem, waarmee vragenlijsten gemaakt kunnen worden die aan selecties van medewerkers aangeboden kunnen worden.

Daarnaast vinden medewerkers informatie over gezondheid, werkplekken, vitaliteit en meer relevante informatie. Op beleidsniveau geeft het systeem informatie en terugkoppeling in de vorm van statistieken en aanbevolen interventies.

Maatwerk

Alles binnen het systeem wordt volledig op maat samengesteld. Kortom, dit systeem past zich aan jou aan en niet andersom. Naast grote organisaties kan de software ook gebruikt worden door arbodiensten, brancheorganisaties en andere samenwerkingsverbanden die zich bezighouden met gezondheid en vitaliteit van mensen.

Aanbevolen door professionals

  • Arbosoftware voor structuur in arbobeleid
  • Ondersteuning ten behoeve van eigen regie model
  • Inzetbaar voor curatief en preventief Arbobeleid
  • Eenvoudig aanpasbaar aan de wensen van de organisatie

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Software

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

  • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
  • Geen spelfouten
  • Minder kans op RSI klachten
  • Te gebruiken met veel
  • Windowsprogramma’s
  • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren