Spraakherkenningssoftware

3 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Dragon naturallyspeaking spraakherkenningssoftware

Met behulp van de spraakherkenningssoftware van Nuance schiet je persoonlijke productiviteit omhoog. De spraakherkenningssoftware is de oplossing voor een arbeidshandicap. Nuance Dragon Naturallyspeaking helpt je eenvoudig documenten te verwerken door middel van het herkennen van je spraak. Je kunt je documenten nauwkeurig dicteren en uitschrijven in een programma dat zich precies aan jou aanpast.

Verschillende Dragon pakketten

Het is mogelijk om zowel een individueel als een groepspakket te gebruiken. Met het groepspakket kun je met meerdere medewerkers efficiënter dan ooit rapporten, documenten en meer uitwerken.

Individuele spraakherkenning dragon

Dragon Professional Individual 15 is de nieuwe spraakherkenningssoftware. De spraaksoftware helpt je om teksten, documenten en verslagen sneller te verwerken. Zoals uit de naam valt af te leiden, je spreekt de tekst in en vervolgens werkt het programma het voor je uit. De spraakherkenningssoftware van Dragon zorgt voor een nauwkeurigheid van 99%. Door teksten uit te spreken maak je minder gebruik van de muis en het toetsenbord. Hierdoor wordt je spierspanning verminderd en zullen klachten verdwijnen of vermeden worden.

Voordelen van spraakherkenning

  • Verhoogt je productiviteit
  • Voorkomt klachten door muis- of toetsenbord gebruik
  • Laat je teksten nauwkeurig verwerken (tot wel 99%)
  • Past zich aan jouw wensen aan

Training naturallyspeaking

De tijdswinst die je kunt bereiken met de software is groot. Wij bieden trainingen aan waarin je stapsgewijs kennis maakt met de spraakherkenningssoftware en al haar mogelijkheden. Begin je net met spraakherkenning, heb je al ervaring met deze software of wil je een training voor een groep binnen je bedrijf? Voor een ieder is er een geschikte training in Dragon Naturallyspeaking. Als je nog geen ervaring met spraakherkenning hebt, schrijf je dan in voor de Basistraining Spraakherkenning. Heb je vaker met deze software gewerkt? Meld je dan aan voor de Vervolgtraining Spraakherkenning en leer hoe je álles uit de software haalt.

Leer meer over spraakherkenning en digitaal dicteren en bezoek onze Academy en bekijk de demonstratie van Nuance Dragon Naturallyspeaking spraakherkenningssoftware.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren