Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Vragenlijst thuiswerken

We vinden het belangrijk dat we jou goed van dienst kunnen zijn. Waar loop je tegenaan in deze periode en waarin zou je meer ondersteunt willen worden? Met behulp van een vragenlijst willen we meer inzicht krijgen in jouw ervaringen en behoefte.

Samen onze dienstverlening verbeteren

Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk aan laten sluiten op jouw wensen en behoeftes, zeker in deze veranderlijke tijd. Ook wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar proberen wel te leren van huidige situatie. Ons doel: thuiswerken zo gezond en eenvoudig mogelijk maken. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën! 

Voor wie?

Ben jij werkzaam binnen een organisatie waarbij medewerkers weleens thuiswerken, dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. 

Vragenlijst in 2 minuten 

Met behulp van een korte vragenlijst willen we inzicht krijgen in jouw ervaringen rondom thuiswerken. De resultaten van het onderzoek dragen bij aan de (door)ontwikkeling van onze diensten. Op deze manier zorgen wij dat onze producten en diensten goed aansluiten op jouw wensen.

Resultaten


Wat zijn jouw ervaringen met thuiswerken?

Het invullen van de vragenlijst kost 2 minuten van jouw tijd.

Het Nieuwe Normale Werken

Ben jij ook benieuwd hoe het nieuwe normale kantoor eruit komt te zien? Lees dan nu het gratis kennisdocument Het Nieuwe Normale Werken, boordevol gratis tips en productcatalogus.