Bij Health2Work doen we alles om onze projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees hier meer over onze werkwijze!

Inventarisatie

In overleg met de juiste contactpersonen binnen uw organisatie worden de wensen voor een nieuwe inrichting van uw werkomgeving geïnventariseerd.

Concept ontwerp

Met de informatie uit de inventarisatie maken we een voorstel met ontwerptekeningen, plattegronden en een 3D-impressie. Daarnaast stellen we voor de inrichting een offerte op.

Projectcoördinatie

De projectleider vervult een centrale rol binnen het projectteam. Hij coördineert de werkzaamheden van het projectteam en bewaakt het proces, waaronder beslissings- en leverdata.

Beperkende maatregelen

Om de inhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en niet tegen onverwachte situaties aan te lopen, wordt vooraf een risicoquick-scan gemaakt.

Inhuizen en montage

We leveren het meubilair zoveel mogelijk gemonteerd. Alle producten worden goed beschermd op trolleys geplaatst. De levering wordt uitgevoerd door eigen servicemedewerkers.

Controle en acceptatie

Direct na iedere levering beoordelen we de eindoplevering samen met onze opdrachtgever: In de projectadministratie wordt aangetekend of het project correct is opgeleverd.

Evaluatie

Elk project wordt geëvalueerd, waarbij projectleider en opdrachtgever het traject van a tot z bespreken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen voor toekomstige projecten.

Nazorg en service

Een opdracht is pas afgerond als de opdrachtgever tevreden is en zijn verwachtingen zijn waargemaakt. Als tijdens het gebruik problemen of storingen ontstaan, staat onze serviceafdeling voor je klaar.

Vrijblijvend advies
Sanne is op de hoogte van alle ontwikkelingen op gebied van Het Nieuwe Werken
  • Ontwerp met 3D-impressie
  • Volledige nazorg en service
  • Evaluatie
Vraag direct advies aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren