Gezond werken

Art.nr. workshop-6
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige
Het beschermen van de gezondheid van medewerkers is zowel voor medewerkers als voor de organisatie belangrijk. Echter met een gezondheidsboodschap warm je niet alle medewerkers op om daadwerkelijk gezonder te gaan leven. De workshop Gezond werken is geschikt voor een ieder die op duurzame wijze de prestatie van medewerkers wil verbeteren.

Omschrijving

De workshop Gezond werken gaat over het raakvlak tussen gezondheid en prestatievermogen, waarmee een groter deel van de medewerkers bereikt kan worden en wat tegelijkertijd bedrijfskundig te verantwoorden is richting het management.

Wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar praktische oplossingen. Hierbij wordt een stakeholder-analyse gemaakt om de belangen van medewerkers en (hoger) management in kaart te brengen. En we bespreken hoe daar op in te spelen valt in de praktijk.

Leerdoelen

  • Na de workshop heb je nieuwe inzichten in de relatie tussen gezondheid, prestatievermogen en organisatiedoelen.
  • Na de workshop heb je inzicht in de wetenschappelijke onderbouwing welk gedrag direct het prestatievermogen verbetert en tegelijkertijd de gezondheid.
  • Na de workshop heb je tools om het gezondheidsbeleid te verantwoorden richting hoger management.
  • Na de workshop heb je nieuwe inzichten in gedragsverandering van medewerkers.
  • Na de workshop heb je praktische tools die je kunt inzetten om tegelijkertijd de gezondheid en het prestatievermogen van medewerkers te verbeteren.

Wat kost het?

Voor € 199 (excl BTW) kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Naast een leerzame en gezellige middag krijg je een uitgebreide lunch, lesmateriaal en we sluiten af met een gezellige borrel.

Op dit moment staat er geen workshop Gezond werken gepland. Wel kunnen wij een incompany workshop organiseren. Wij verzorgen dan op locatie deze workshop. Vraag naar de mogelijkheden!

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden