Controller - 24 uurs bureaustoel

5 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Een 24/7 bureaustoel is, zoals de naam het al zegt, bedoeld voor langdurig zitten. Bij een 24/7 ergonomische bureaustoel is het belangrijk dat het lichaam goed wordt ondersteund. Een 24-uurs bureaustoel is geschikt voor observatie-, beeldscherm- en combinatiewerkzaamheden. 

Ergonomisch comfortabel

De bureaustoelen hebben extra dikke ergonomisch gevormde kussens. Deze kussens bieden optimale ondersteuning en comfort aan de gebruiker. Tevens is de stoel te bedienen en aan te passen voor zowel links- als rechtshandigen. De 24-uurs bureaustoelen zijn eenvoudig en snel instelbaar. 

Sterke mechaniek

De 24-uurs bureaustoelen hebben een heavy duty mechaniek en kunnen daarom lichtere en ook zwaardere gebruikers ergonomisch dragen. Het bevat slijtvaste bekleding, waardoor de stoel een lange levensduur heeft. Bovendien is de bekleding eenvoudig te reinigen. 

British Standard 5459

Het is een belangrijke norm voor een 24-uurs bureaustoel. Het is een norm die bepaalt of een stoel geschikt is voor 24/7 gebruik. Het bepaalt voornamelijk of de stoel al dan niet sterk genoeg is om een 24/7 werkplek aan te kunnen. Al onze 24/7 stoelen voldoen aan die norm. Naast de BS 5459 voldoen de stoelen ook aan de NPR 1813 en EN1335. 

Modulair

De bureaustoelen zijn modulair opgebouwd en daarom volledig naar wens aan te passen. Doelgerichte aanpassingen worden hierdoor ook mogelijk gemaakt. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren