BMA Axia Secur basic 24-7 ergonomische bureaustoel

Art.nr. 101076
In deze BMA Axia secur baisc 24/7 bureaustoel kan de gebruiker een goede zithouding aannemen en langdurig comfortabel werken. Ter hoogte van de lage rug is de stoel voorzien van een lumbaalsteun die de lage rug extra steun geeft.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

BMA Ergonomics

De BMA Axia Secur Basic 24/7 is een ergonomische bureaustoel, die geschikt is voor een 24/7 werkplek. De stoel bestaat uit brede, ergonomisch gevormde kussens die optimale steun bieden in de zij. De neksteun is in hoogte instelbaar, zodat het hoofd goede ondersteuning krijgt en de nek minder wordt belast. Zo blijft de gebruiker maximaal geconcentreerd en kan ontspannen gewerkt worden, zodat de gebruiker geen stress, spier- of gewrichtsklachten ontwikkelt.

Stevig en comfortabel

Deze stoel is op talrijke manieren verstelbaar en kan naar wens worden ingesteld. Daarnaast kan de Secur 24 door meerdere mensen worden gebruikt. De Secur is een stevige en comfortabele stoel. De stoel is zeer geschikt voor observatie- en bewakingswerkplekken zoals bruggen en sluizen, portierswerkplekken, penitentiaire inrichtingen en controlekamers bij de olie/chemie- en procesindustrie.

Goed zitten

Een goede zithouding is erg belangrijk. Het is van belang dat de bureaustoel goed is ingesteld, uiteraard helpen wij je gratis bij het instellen van je bureaustoel. Daarnaast bieden wij een workshop aan die je alles leert over goed zitten! De BMA Axia Secur Basic 24/7 is dus een geschikte stoel voor een 24-uurs werkplek

Aanbevolen door professionals

  • Geschikt voor langdurig gebruik
  • Comfortabel
  • Gebruiksvriendelijk

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Gemiddeld
Type werkplek 24/7 werkplek
Zithoekverstelling Ja
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Armleggers (hoogte en breedte), Hoogte rugleuning, Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting, Kantelfunctie met gewichtsinstelling
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding Stof
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte 41 cm
Maximale zithoogte 53 cm
Minimale zitdiepte 38 cm
Maximale zitdiepte 48 cm
Schuifzitting Op aanvraag
Breedte zitting 50 cm
Rugleuning Hoge rugleuning
Armleggers Ja
Neksteun Op aanvraag
Maximale belasting in kg 150 kg
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet
Wielen Voor harde vloer

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

BMA Axia Secur Basic 24/7 Informatie

1,25 MB PDF Downloaden

BMA stoffenkaart

2,1 MB PDF Downloaden

BS 5459 :  Deel 2 

1,76 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Controller - 24 uurs bureaustoel

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clean2Work Textielreiniger

Clean2Work Textielreini...

Aanbiedingsprijs  6,95 excl. btw  8,41 incl. btw

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren