BMA Axia Vision 24-7 ergonomische bureaustoel

Art.nr. 101085
De BMA Axia Vision 24-7 is een ergonomische bureaustoel geschikt voor langdurig gebruik.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Geschikt voor deze klachten

Omschrijving

BMA Ergonomics

De BMA Axia Vision is een 24-uurs bureaustoel met optimaal ergonomisch zitcomfort. Het is de ideale bureaustoel voor intensief en langdurig gebruik. De stoel wordt standaard uitgerust met XL-zitkussen voor extra comfort.

Intuïtieve bediening

De intuïtieve bediening maakt deze stoel ideaal voor intensief en langdurig gebruik. De stoel is snel en voor elke gebruiker comfortabel in te stellen. De hoge ergonomisch gevormde rugleuning maakt het zitcomfort nog prettiger.

Extra grote stervoet

De Axia Vision is uitgerust met een extra grote stervoet. Dit maakt de bureaustoel zeer stabiel. Het comfort en de stabiliteit van de BMA Axia Vision maken de stoel uitermate geschikt voor call centers, dealingsrooms en recepties.

Aanbevolen door professionals

  • Extra grote stervoet
  • Intuïtief en snel instelbaar
  • Comfortabel voor elke gebruiker

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Gemiddeld
Type werkplek Vaste werkplek, 24/7 werkplek
Zithoekverstelling Ja
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Armleggers (hoogte en breedte), Zitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting, Dikte lumbaalsteun, Kantelfunctie met gewichtsinstelling, Hoogte
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Minimale zithoogte 41
Maximale zithoogte 55
Minimale zitdiepte 38
Maximale zitdiepte 48
Schuifzitting Ja
Rugleuning Ja
Armleggers Ja
Neksteun Op aanvraag
Lumbaalsteun Op aanvraag
Maximale belasting in kg 200
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Controller - 24 uurs bureaustoel

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren