Score At Work Bicolor ergonomische bureaustoel

Art.nr. 105028
Bureaustoel Score At Work Bicolor is een trendy bureaustoel uit de At Work line. Leverbaar in drie verschillende kleuren.
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

Bureaustoel Score At Work Bicolor is één van de bureaustoelen uit de At Work line. De ergonomische bureaustoel is eenvoudig in te stellen. Deze line kenmerkt zich door de hoge recyclewaarde van 99%! De stoel is voorzien van luxe trevira bekleding. De stoel is in antraciet-zwart, antraciet-groen en antraciet-blauw verkrijgbaar. De At Work Bicolor is standaard voorzien van een vaste zithoek, optioneel is er een synchroonmechaniek of kantelmechaniek leverbaar.

Opties

Optioneel kan de bureaustoel voorzien worden van een lumbaalsteun. De 4D verstelbare armleggers zijn standaard en kunnen zowel in hoogte, breedte als diepte versteld worden en de armleggers zijn driehonderdzestig graden draaibaar.

Large variant beschikbaar

De At Work is ook bestelbaar in de maat large, deze variant heeft een bredere zitting en een hoge rugleuning. Hierdoor is de stoel extra geschikt voor grote mensen. Neem contact op met een van onze servicemedewerkers voor meer informatie over deze variant

MVO en revitaliseren, reconditioneren en second life programma

De At Work line kenmerkt zich door de hoge recyclewaarde van 99%. Health2Work biedt de mogelijkheid om bij een bestelling van nieuwe bureaustoelen de oude mee te nemen voor het revitaliseren, reconditioneren en second life programma, dankzij dit programma worden de oude bureaustoelen hergebruikt, of gerecycled. Dit voorkomt onnodige verspilling van grondstoffen, hierdoor wordt het milieu minder belast. Dit is een van de MVO contributies aan de samenleving die Health2Work levert. Bewust omgaan met producten en grondstoffen is één van de belangrijkste punten van Health2Work. Door de hoge recyclewaarde van de Score At Work Bicolor sluit de stoel naadloos aan bij de waarden van Health2Work. 

Aanbevolen door professionals

  • 99% recyclebaar
  • Duurzaam
  • Leverbaar in 5 verschillende kleuren

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Klein, Gemiddeld, Overig
Type werkplek Vaste werkplek
Zithoekverstelling Op aanvraag
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Op aanvraag
Instelmogelijkheden Zitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding Stof
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte 41 cm
Maximale zithoogte 55 cm
Minimale zitdiepte 44 cm
Maximale zitdiepte 54 cm
Schuifzitting Ja
Breedte zitting 46 cm
Rugleuning Ja
Breedte rugleuning 43 cm
Minimale hoogte rugleuning 44 cm
Maximale hoogte rugleuning 50 cm
Armleggers Ja
Minimale breedte tussen armleggers 44 cm
Maximale breedte tussen armleggers 59 cm
Neksteun Nee
Lumbaalsteun Op aanvraag
Type onderstel Zwart kunststof kruisvoet
Wielen Voor zachte vloer
MVO percentage recyclebaar 99%

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clean2Work Textielreiniger

Clean2Work Textielreini...

Aanbiedingsprijs  6,95 excl. btw  8,41 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren