Score At Work Bicolor L ergonomische bureaustoel

Art.nr. STKAAWKL
Bureaustoel Score At Work Bicolor large is voorzien van een brede zitting en een hoge rug. Hierdoor is de stoel extra geschikt voor grote mensen.
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

Bureaustoel Score At Work Bicolor large is geschikt voor grotere mensen door de brede zitting en de hoge rugleuning. Standaard wordt de stoel geleverd met een stoffen bekleding in de combinatie zwart-antraciet, de stoel is daarnaast leverbaar in de kleuren antraciet-blauw en antraciet-groen. De vaste zithoek is optioneel vervangbaar voor een synchroonmechaniek of een kantelmechanisme. Deze mechanismes zorgen voor een betere instelbaarheid en een hoger zitcomfort.

Verstelbaar

De bureaustoel is eenvoudig in te stellen. Een lumbaalsteun is optioneel verkrijgbaar, net als belast geremde wielen. De At Work line voldoet aan de eisen conform de NPR1813, NEN-EN1335 en ASNI/BIFMA X 5.1 De stoel is standaard voorzien van 4D verstelbare armsteunen. Deze armsteunen zijn in hoogte, diepte, breedte verstelbaar en driehonderdzestig graden draaibaar. 

MVO en revitaliseren, reconditioneren en second life programma

Bij aanschaf van een nieuwe bureaustoel is het bij Health2Work mogelijk om de 'oude' bureaustoel in te leveren. Health2Work gaat deze bureaustoelen laten recyclen. Hierdoor worden grondstoffen herbruikbaar waardoor er minder verspilling van grondstoffen ontstaat. Dit komt het milieu ten goede. Het revitaliseren, reconditioneren, en secondlife programma is één van de MVO contributies voor de samenleving. De Score At Work Bicolor is daarmee duurzaam en erg functioneel. 

Aanbevolen door professionals

  • 99% recyclebaar
  • Duurzaam
  • Brede zitting
  • Hoge rugleuning

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Lang, Gemiddeld
Type werkplek Vaste werkplek
Zithoekverstelling Op aanvraag
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Op aanvraag
Instelmogelijkheden Zitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding Stof
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte 41 cm
Maximale zithoogte 55 cm
Minimale zitdiepte 46 cm
Maximale zitdiepte 56 cm
Schuifzitting Ja
Breedte zitting 51 cm
Rugleuning Ja
Breedte rugleuning 47 cm
Minimale hoogte rugleuning 55 cm
Maximale hoogte rugleuning 51 cm
Armleggers Ja
Minimale breedte tussen armleggers 51 cm
Maximale breedte tussen armleggers 65 cm
Neksteun Nee
Lumbaalsteun Ja
Type onderstel Zwart kunststof kruisvoet
Wielen Voor zachte vloer
MVO percentage recyclebaar 99%

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clean2Work Textielreiniger

Clean2Work Textielreini...

Aanbiedingsprijs  6,95 excl. btw  8,41 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren