Score 5100 Small bureaustoel

Art.nr. 104918
Bureaustoel Score 5100 Small met robuust aluminium onderstel zorgt voor extra stabiliteit. Dankzij de speciale kleine rugleuning is deze stoel uitermate geschikt voor kleine personen.
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Score

De Score 5100 small bureaustoel met standaard zwart wollen bekleding is dankzij de kleine rugleuning geschikt voor mensen met een klein postuur. Door het 'Synchromechaniek' wordt de rugleuning gelijktijdig versteld met het zitgedeelte. De optionele verstelbare luchtlumbaalsteun zorgt voor uitstekende rugsteun. Deze optie is onmisbaar voor mensen met lage rugklachten.

Opties

Als extra optie is een schuifzitting leverbaar. Een schuifzitting zorgt voor de juiste afstand tussen de rug- en zitgedeelte, door deze goed af te stellen krijgen de onderbenen de juiste steun. Als keuze is het robuuste aluminium onderstel met een diameter van 70 cm in de kleur zwart leverbaar.

De bureaustoel is standaard voorzien van harde wielen. Als optie is het mogelijk zachte wielen te leveren met belast geremde mechaniek. De Score 5100 small bureaustoel heeft een hoogteverstelling met gaslift. Ergonomisch verantwoord worden de lumbaalsteun en hoofdsteun ook als optie aangeboden. 

De ideale werkplek

Om een ideale werkplek te creëren heeft Health2Work een speciaal stappenplan gemaakt. Dit stappenplan helpt je met het juist afstellen ven de werkplek. De Score 5100 small past in een ideale werkplek.

Maatwerk

Past de bureaustoel niet goed? Wij komen graag langs om je van de juiste stoel te voorzien. We kunnen de perfecte stoel voor je maken.

Aanbevolen door professionals

  • 3D armleggers
  • Geschikt voor kleinere mensen
  • Diverse instelmogelijkheden

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Klein, Licht
Type werkplek Flexwerkplek, Vaste werkplek, Thuiswerkplek
Zithoekverstelling Ja
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type mechaniek Synchromechaniek
Type bekleding Stof
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte 49 cm
Maximale zithoogte 59 cm
Minimale zitdiepte 47 cm
Schuifzitting Op aanvraag
Breedte zitting 47 cm
Rugleuning Lage rugleuning
Breedte rugleuning 46 cm
Armleggers Ja
Neksteun Op aanvraag
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet
Wielen Voor harde vloer

Diamant Groep

Als leerwerkbedrijf biedt de Diamant-Groep passend werk en ontwikkeling aan ruim 3.000 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen uit Tilburg en buurgemeenten kunnen hun talenten inzetten bij een grote variatie aan leerwerkplekken in verschillende bedrijfssectoren.

De Diamant-Groep is sinds 2009 klant van Health2Work. 'De uitstekende dienstverlening ben ik erg tevreden over', aldus Evers. 'Ik houd me al tien jaar bezig met vooral kwaliteit en arbeidsomstandigheden en heb dus …

Lees volledige klantverhaal

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

5100 Line Informatie

137,72 KB PDF Downloaden

Score 5100 Zitinstructiekaart

331,32 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Bureaustoel voor kleine en tengere mensen

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clean2Work Textielreiniger

Clean2Work Textielreini...

Aanbiedingsprijs  6,95 excl. btw  8,41 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren