Ergonomische probleemoplosser

  • Gratis proefplaatsing!

    • Alle producten mag je 30 dagen lang zelf proberen
    • Ergonomisch adviseur brengt en stelt de stoel voor u in
    • Meerdere producten tegelijk op proef is geen probleem
    Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

5 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

RH bureaustoel = dé ergonomische probleemoplosser

Een ergonomische probleemoplosser werkt niet alleen preventief, maar ook curatief. Bij bepaalde klachten kan de RH bureaustoel uitkomst bieden. De bureaustoel RH Logic is een ergonomische en zeer veelzijdig instelbare probleemoplosser. De stoelen zijn ontworpen om het lichaam juist te ondersteunen en om een actieve houding te stimuleren. De dynamische stand is op je gewicht in te stellen en zorgt ervoor dat je continu in beweging bent.

Curatieve zitoplossing

Bij rugklachten biedt de RH bureaustoel veel mogelijkheden om de klachten te verminderen. Met de oppompbare lendesteun kun je de holling van de onderrug naar wens opvullen. Dit zorgt voor meer steun en voorkomt dat je onderrug 'inzakt'.
Ook kunnen we veel maatwerkoplossingen aanbrengen op de stoel. Denk aan een stuituitsparing in het zitkussen, een laag traagschuim op het zitkussen voor meer comfort.

Waarom een RH bureaustoel?

Deze ergonomische bureaustoel is zo ontworpen dat hij mee beweegt met je lichaam en steun geeft op de plekken waar dat nodig is. Als gevolg hiervan wordt je lichaam minder belast, voorkom je gezondheidsklachten en blijf je de hele dag geconcentreerd en fit. De RH bureaustoel is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Deze stoelen beschikken over een uniek kantelmechanisme; het zogenaamde tweepuntsprincipe 2PP™ bewegingsmechanisme. De 2PP verwijst naar de natuurlijke scharnierpunten in ons lichaam: de heup en knie. De scharnierpunten van de RH stoel sluiten perfect aan op de scharnierpunten van ons lichaam. Het kantelmechaniek stimuleert onbewust om vanuit de heupen en voeten in beweging te komen.

Wat is een goede ergonomische bureaustoel?

Een goede ergonomische bureaustoel past zich aan aan jouw lichaam en zorgt voor ondersteuning van de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom. Daarnaast stimuleert een goede ergonomische bureaustoel om te bewegen en een dynamische zithouding aan te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren