Gasso Tilto Trippelstoel

Art.nr. PAZG090.100007
Gasso Tilto Trippelstoel is een zeer comfortabele en robuuste bureaustoel. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van gegoten PUR-schuim en kunnen traploos versteld worden.
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Op onze trippelstoelen krijg je tot wel 2 jaar garantie.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Gasso Tilto trippelstoel is voorzien van een comfortabele zit- en rugvlak. De Gasso Tilto is voorzien van een wigverstelling, die zowel de zitting als de rug door middel van een veersysteem kan doen kantelen. De armleggers van de Gasso Tilto kunnen worden weg geklapt en zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. De bediening kan zowel rechts als links geleverd worden. De wielen kunnen eenvoudig worden geblokkeerd door gebruik te maken van de hefboom.

Verkrijgbaar met elektrische bediening

De Gasso Tilto is ook verkrijgbaar met elektronische bediening. Door de vele opties kan deze stoel je in al je wensen worden voorzien.

Gezond zitten

Veel zit-gerelateerde klachten worden veroorzaakt door slecht zitten. Hierdoor stijgt het ziekteverzuim. Om te voorkomen dat je verkeerd gebruik maakt van zitoplossingen heeft Health2Work een Workshop ontwikkeld: "gezond zitten, zo zit dat". De Gasso Tilto trippelstoel helpt bij voorkomen en verhelpen van zitproblemen. 

Aanbevolen door professionals

  • Ondersteunt het lichaam optimaal
  • Met schommelfunctie voor extra comfort
  • Elektronische bediening mogelijk

Specificaties

Lichamelijke klachtenBovenbeenklachten, Onderbeenklachten
PostuurLang, Klein, Gemiddeld
Type werkplekVaste werkplek
ZithoekverstellingJa
RughoekverstellingJa
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type bekledingStof
KleurGrijs
Minimale zithoogte50 cm
Maximale zithoogte65 cm
Minimale zitdiepte44 cm
Maximale zitdiepte54 cm
SchuifzittingJa
Breedte zitting48 cm
RugleuningJa
Breedte rugleuning43 cm
ArmleggersJa
Minimale hoogte armleggers20 cm
Maximale hoogte armleggers29 cm
Minimale breedte tussen armleggers42 cm
Maximale breedte tussen armleggers52 cm
NeksteunOp aanvraag
LumbaalsteunJa
Maximale belasting in kg150

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Trippelstoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen