LeTriple Trippelstoel

Art.nr. 105185
LeTriple trippelstoel is een doordacht concept. De stoel is voorzien van een elektrische hoog/laagverstelling van 40 – 74 cm.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Op onze trippelstoelen krijg je tot wel 2 jaar garantie.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

LeTriple trippelstoel heeft een onderstel die zelfs in de hoogste stand zorgt voor optimale stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat vrijwel alles gemakkelijk bereikbaar wordt en de zelfstandigheid van mensen toeneemt. Wanneer de stoel op de rem staat, kan de zitting 360º draaien. De stoel kan worden vastgezet met één simpele voetbeweging. Op deze manier wordt optimale bewegingsvrijheid gecreëerd.

Afstelling

Deze stoel kan niet gratis op proef. Wel kunnen wij een gratis passing aanbieden, waarbij de stoel bij de gebruiker op locatie kan worden getest. Bij de passing wordt de stoel natuurlijk afgesteld en uitgelegd. Dit is natuurlijk ook volledig vrijblijvend.

Maatwerk

Iedereen verdient een productieve en ergonomische werkplek. Om deze werkplek te bereiken, is in sommige situaties maatwerk nodig. Health2Work biedt voor iedereen een maatwerkoplossing. Onze productspecialisten helpen je graag bij de begeleiding voor een passende ergonomische oplossing. Vraag gratis en vrijblijvend advies aan voor de mogelijkheden voor jouw maatwerkoplossing. LeTriple trippelstoel biedt een optimale stabiliteit. 

Aanbevolen door professionals

  • 360º draaibaar
  • Zeer stabiel
  • Elektrische hoog/laagverstelling

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Bovenbeenklachten, Nekklachten, Onderbeenklachten
Toepassing Werkstoel, Patiëntenstoel
Postuur Gemiddeld
Type werkplek Thuiswerkplek, Zorgomgeving
Rughoekverstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Elektrische bediening
Type mechaniek Tiltmechaniek
Minimale zithoogte 40 cm
Maximale zithoogte 74 cm
Breedte zitting 45 of 50 cm
Rugleuning Ja
Armleggers Ja
Maximale belasting in kg 125 kg
Wielen Multiwielen

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Le Tripple Trippelstoel opties

523,11 KB PDF Downloaden

Le Tripple Trippelstoel leaflet

856,06 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Trippelstoel

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren