Welkom in de zorgomgeving

Health2Work helpt door deskundig en persoonlijk advies het
voorkomen én het oplossen van fysieke gezondheidsklachten.

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 30 dagen gratis proefplaatsing
 • Persoonlijk advies en service

Bekijk de maatwerk oplossingen

  

Deskundig advies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in productergonomie. Waarbij de individuele medewerker altijd het uitgangspunt vormt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Wat kenmerkt ons?

Een man een man, een woord een woord. Vertrouwen, communicatie, kennis en service met veel enthousiasme zijn de basisingrediënten van Health2Work

Lees meer over ons

Maatwerkoplossingen

Soms kan er door lichamelijke afmetingen geen optimaal gebruik gemaakt worden van meubilair. Wij bieden maatwerkoplossingen voor iedere situatie!

Oplossingen op maat

Recente blog artikelen

 • De Nieuwe Manier van zitten met de Axia® 2.0 Smart Seating System

  De Nieuwe Manier van zitten met de Axia® 2.0 Smart Seating System

  De slimste stoel van Nederland communiceert voortaan zelf met z’n eigenaar. BMA Ergonomics, producent van hoogwaardige bureaustoelen, introduceert de AXIA® Smart Chair.

 • Actief achter het bureau

  Actief achter het bureau

  Hele dagen achter het bureau zitten is erg ongezond. In de toekomst zitten we fietsend aan het bureau! Bovendien voorkomt het gezondheidsproblemen die ontstaan door hele dagen zitten. Bewegen kan door rustig te wandelen op een loopband of door te fietsen achter het bureau.

 • Beweeg jij wel genoeg tijdens het zitten?

  Beweeg jij wel genoeg tijdens het zitten?

  Afgelopen weken was het in het nieuws: Nederland is zitkampioen van Europa. Door het vele zitten loop je een grotere kans op overgewicht, diabetes en een hoge bloeddruk. Een mens is niet gebouwd om langdurig te zitten. Daarom moeten we dit voorkomen. Hoe je dat doet lees je in deze blog.

 • Bewegen verkleint kans op dementie!

  Bewegen verkleint kans op dementie!

  Volgens neuropsycholoog Erik Scherder verlaagt een half uur inspanning per dag al het risico op dementie. Professor Erik Scherder fietst zelf elke dag van huis naar het werk en terug. Ook tijdens het werk beweegt hij met behulp van de Ergodesk Bike.

 • De elementen van de Health2Work Cube

  De elementen van de Health2Work Cube

  Gezond en efficiënt werken, dat doe je in de Health2Work Cube. De Cube nodigt uit om in beweging te komen en dat is nou juist wat we willen. Ons motto: ‘De beste werkhouding is de volgende!’ In mijn vorige blog lees je alles over de Health2Work Cube.