James III stalift

Art.nr. 106314
De James III is een stalift die interactief reageert op de zorgvrager.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Tot 5 jaar garantie. Beste kwaliteit!
  • Persoonlijk advies en service
  • Gratis 30 dagen proefplaatsingen
  • 100% tevredenheidgarantie

Omschrijving

De James III stalift helpt de zorgvrager om op een natuurlijke manier op te staan. De stalift helpt bij het actief gaan staan, zitten en verplaatsen.

Opstacurve

De stalift heeft een gepatenteerde opstacurve, deze opstacurve nodigt uit om op een natuurlijke wijze te gaan staan. De James III reageert interactief op de zorgvrager, hierdoor ontstaat een natuurlijke balans bij het gaan staan. Dit creëert bovendien een gevoel van veiligheid bij de cliënt. De James III stalift houdt de zelfstandigheid van de zorgvrager zo lang mogelijk in stand.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig in gebruik
  • Elektrisch traploos instelbaar
  • Interactieve reactie op zorgvrager

Specificaties

Toepassingsgebied Van bed naar rolstoel, Van bed naar toiletstoel, Opstaan en gaan zitten

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Tilhulpmiddelen

Wat zijn de voordelen van een plafondlift?

Het manueel verplaatsten van patiënten heeft een belangrijk aandeel in lage rugpijn klachten bij verzorgend personeel. Een plafondlift ontlast de verzorgers bij het tillen en of verplaatsen van patiënten. Lage rugklachten maar ook diverse andere til gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd door middel van een plafondlift. Dit komt doordat de rugspieren ontlast worden/ minder hard hoeven te werken. Een plafondlift is zowel veiliger voor de verzorger als patiënt. Een plafondlift verliest tot tegenstelling tot mensen geen kracht of grip tijdens het tillen/ verplaatsen van patiënten. Hierdoor is het voor de patiënt een stuk veiliger omdat er minder kans is om te vallen. Door ziekteverzuim bij personeel te voorkomen verdient een plafondlift zicht in 2 jaar tijd terug.

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Wat is LRS (Lumbasacraal Radiculair Syndroom)?

Lumbasacraal Radiculair Syndroom is pijn die gevoeld wordt door compressie van de zenuwwortels. Medewerkers die herhaald zware lasten dragen en tillen kunnen LRS (het lumbasacraal radiculair syndroom) krijgen. Als blijkt dat jij of je collega's meer dan 2 uur aaneengesloten 5kg of meer dan 25 keer achterelkaar 5 kg moet(en) tillen of dragen, het zaak is om maatregelen te nemen. Kijk naar het inzetten van (betere) hulpmiddelen of naar de mogelijkheid om het til- of draagwerk af te wisselen met andere werkzaamheden.

Meer informatie over LRS?

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren