EasySlide wegwerp glijrol

Art.nr. 102648
Het EasySlide glijlaken bestaat uit meerdere wegwerp glijlakens op rol.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Persoonlijk advies!

  • Training op de werkvloer mogelijk.
  • Snelle levering uit de voorraad!
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

Daarom Health2Work

  • Tot 5 jaar garantie. Beste kwaliteit!
  • Persoonlijk advies en service
  • Gratis 30 dagen proefplaatsingen
  • 100% tevredenheidgarantie

Omschrijving

Handicare

Het EasySlide glijlaken is een wegwerplaken dat geschikt is voor kortdurend gebruik. Het glijlaken maakt transfers eenvoudig, veilig en hygiënisch. De glijlakens zitten per 60 op een rol.

Lengte glijlaken aanpasbaar

De lengte van een glijlaken is aanpasbaar doordat op de rol om de 50 cm perforaties zijn aangebracht. Hierdoor kun je ervoor kiezen om het glijlaken niet één maar twee of drie lakens groot te maken.

Zeer sterk

De EasySlide glijlakens zijn zeer sterk en zijn ideaal voor zware gebruikers. De glijlakens hebben een veilige werklast tot 300 kg.

Soorten transfers

De glijlakens zijn geschikt voor transfers met relatief actieve gebruikers en voor het positioneren of herpositioneren van een heup of schouder in bed of de operatietafel. Daarnaast is het EasySlide glijlaken ideaal voor zittende transfers en voor herpositioneren in de stoel.

Aanbevolen door professionals

  • Geschikt voor zware transfers
  • Buitengewone glij-eigenschappen
  • Spaart rug en schouders zorggever

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Schouderklachten
Toepassingsgebied Liggende transfers, Draaien in bed, Hogerop in bed, Van bed naar rolstoel, Positioneren in stoel, Voorkomen van decubitus

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Bedtransfers

Wat zijn de voordelen van een plafondlift?

Het manueel verplaatsten van patiënten heeft een belangrijk aandeel in lage rugpijn klachten bij verzorgend personeel. Een plafondlift ontlast de verzorgers bij het tillen en of verplaatsen van patiënten. Lage rugklachten maar ook diverse andere til gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd door middel van een plafondlift. Dit komt doordat de rugspieren ontlast worden/ minder hard hoeven te werken. Een plafondlift is zowel veiliger voor de verzorger als patiënt. Een plafondlift verliest tot tegenstelling tot mensen geen kracht of grip tijdens het tillen/ verplaatsen van patiënten. Hierdoor is het voor de patiënt een stuk veiliger omdat er minder kans is om te vallen. Door ziekteverzuim bij personeel te voorkomen verdient een plafondlift zicht in 2 jaar tijd terug.

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Wat is LRS (Lumbasacraal Radiculair Syndroom)?

Lumbasacraal Radiculair Syndroom is pijn die gevoeld wordt door compressie van de zenuwwortels. Medewerkers die herhaald zware lasten dragen en tillen kunnen LRS (het lumbasacraal radiculair syndroom) krijgen. Als blijkt dat jij of je collega's meer dan 2 uur aaneengesloten 5kg of meer dan 25 keer achterelkaar 5 kg moet(en) tillen of dragen, het zaak is om maatregelen te nemen. Kijk naar het inzetten van (betere) hulpmiddelen of naar de mogelijkheid om het til- of draagwerk af te wisselen met andere werkzaamheden.

Meer informatie over LRS?

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren