Bea opstahulp en transferhulpmiddel

Art.nr. 106313
De Bea transferhulp biedt de zorgvrager ondersteuning bij het staan. Met de Bea kan de cliënt eenvoudig door de zorggever worden verplaatst.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gratis proefplaatsing!

 • Alle producten mag je
  30 dagen lang zelf proberen
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
 • Vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

Daarom Health2Work

 • Tot 5 jaar garantie. Beste kwaliteit!
 • Persoonlijk advies en service
 • Gratis 30 dagen proefplaatsingen
 • 100% tevredenheidgarantie

Omschrijving

De Bea is een transferhulpmiddel bedoelt voor mensen die nog wel zelfstandig kunnen gaan staan, maar niet kunnen lopen of hier veel moeite mee hebben. Het transferhulpmiddel kan gebruikt worden om de cliënt eenvoudig te verplaatsen.

Roestvrijstaal

Het transferhulpmiddel is gemaakt van roestvrijstaal (RVS). Voordeel hiervan is dat het vochtbestendig is. Het onderstel is zo gemaakt dat het toitet eenvoudig benaderd kan worden. De Bea kan daarom gebruikt worden bij het toilet en in andere vochtige ruimten.

Aanbevolen door professionals

 • Eenvoudig in gebruik
 • Te gebruiken bij toilet en in natte ruimten
 • Stabiel transferhulpmiddel

Specificaties

Toepassingsgebied Van bed naar rolstoel, Van bed naar toiletstoel, Van rolstoel naar toilet, Opstaan en gaan zitten

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Stoeltransfers

Wat zijn de voordelen van een plafondlift?

Het manueel verplaatsten van patiënten heeft een belangrijk aandeel in lage rugpijn klachten bij verzorgend personeel. Een plafondlift ontlast de verzorgers bij het tillen en of verplaatsen van patiënten. Lage rugklachten maar ook diverse andere til gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd door middel van een plafondlift. Dit komt doordat de rugspieren ontlast worden/ minder hard hoeven te werken. Een plafondlift is zowel veiliger voor de verzorger als patiënt. Een plafondlift verliest tot tegenstelling tot mensen geen kracht of grip tijdens het tillen/ verplaatsen van patiënten. Hierdoor is het voor de patiënt een stuk veiliger omdat er minder kans is om te vallen. Door ziekteverzuim bij personeel te voorkomen verdient een plafondlift zicht in 2 jaar tijd terug.

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Wat is LRS (Lumbasacraal Radiculair Syndroom)?

Lumbasacraal Radiculair Syndroom is pijn die gevoeld wordt door compressie van de zenuwwortels. Medewerkers die herhaald zware lasten dragen en tillen kunnen LRS (het lumbasacraal radiculair syndroom) krijgen. Als blijkt dat jij of je collega's meer dan 2 uur aaneengesloten 5kg of meer dan 25 keer achterelkaar 5 kg moet(en) tillen of dragen, het zaak is om maatregelen te nemen. Kijk naar het inzetten van (betere) hulpmiddelen of naar de mogelijkheid om het til- of draagwerk af te wisselen met andere werkzaamheden.

Meer informatie over LRS?

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren