Hi-Loo Afneembare Toiletverhoger

Art.nr. ETZG320.100002
De Hi-Loo is een zeer stabiele en eenvoudig afneembare toiletverhoger.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

Omschrijving

Etac

De Hi-Loo is een zeer stabiele en eenvoudig afneembare toiletverhoger. Vier montageklemmen zorgen voor een goede positie op de toiletpot, de montageklemmen hoeven niet losgemaakt te worden bij het verwijderen van de toiletverhoger.

Met of zonder deksel

Een uitsparing aan de voor- en achterzijde zorgt voor een betere toegankelijkheid ten behoeve van hygiënische handelingen. De Hi-Loo is verkrijgbaar in 6 en 10 centimeter hoogte en met of zonder deksel.

Eenvoudig reinigbaar

De toiletverhoger is eenvoudig te reinigen bij een temperatuur van 85 °C. Het maximale gebruikersgewicht van de Hi-Loo toiletverhoger bedraagt 150 kg.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig te reinigen
  • Handige montageklemmen
  • Met of zonder deksel
  • Makkelijk afneembaar

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Hi-Loo Afneembare Toiletverhoger montagehandleiding

906,21 KBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Werken op hoogte

Welk effect heeft snoezelen op dementen?

Demente ouderen in verpleeghuizen met wie dagelijks ‘gesnoezeld’ wordt, zijn minder apathisch, depressief, opstandig en agressief en hebben minder decorumverlies. Ze hebben meer plezier met de verzorgende die ze wast en aankleedt, hebben beter contact met de verzorgende en vertonen minder weerstand.

bron: Multi-Sensory Stimulation in 24-h Dementia Care. Auteur: Dr J.C.M. van Weert

Meer over snoezelen

Hoe kan ik het beste cliƫnten op hoogte wassen?

Met behulp van een douchebrancard welke in hoogte verstelbaar is, de statische belasting van de zorgverlener is daardoor zo klein mogelijk. De Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting geven aan dat er een in hoogte verstelbare douchebrancard nodig is als een cliënt liggend moet worden gedoucht.

Bekijk onze douchebrancards

Wat is een virtueel draaipunt in bed?

Een virtueel draaipunt op de rugverstelling zorgt voor meer comfort bij het veranderen van de zitpositie en geeft lagere schuif- en wrijfkrachten. Bij het omhoog brengen van het ruggedeelte zorgt het virtuele draaipunt ervoor dat het ruggedeelte tegelijkertijd licht naar achteren verplaatst. Hierdoor wordt de cliënt niet naar voren geschoven of geduwd maar verloopt de rugverstelling soepel en zijn de schuif- en wrijfkrachten laag.

Meer over het virtuele draaipunt in bed

Kan een kantelbare douchestoel leiden tot arbeidsproductiviteit?

De tijdswinst die te behalen is met een kantelbare douchestoel in vergelijking met een gewone douchestoel is 14 minuten (Mobiliteitsklasse C) of 6,5 minuten (Mobiliteitsklasse D) per douchebeurt.

Bekijk onze kantelbare douchestoelen

Hoe kan ik valincidenten voorkomen?

Binnen verpleeg- en verzorgingshuizen lopen jaarlijks zo’n 7.700 bewoners van 65 jaar en ouder letsel op ten gevolge van valincidenten. Om valincidenten te reduceren/ voorkomen hebben wij een omgevingscan ontwikkeld. Ben je benieuwd naar onze oplossingen en advies, vraag dan onze omgevingsscan aan.

Vraag een omgevingsscan aan!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren