Score Ergo 2300 Cleanroom

Art.nr. SCKT010.100169
De Score Ergo 2300 Cleanroom met synchroonmechaniek is een ergonomische bureaustoel geschikt voor in cleanrooms.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Score

De Score Ergo 2300 Cleanroom met synchroonmechaniek is een ergonomische bureaustoel voor stofvrije ruimten. Een juiste ondersteuning van het lichaam is zeer belangrijk om klachten te voorkomen.

Met synchroonmechaniek

Het gepatenteerde Synchroonmechaniek zorgt voor een gelijktijdig verstelling van de rug- en zitvlak. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. Het synchroonmechaniek van de stoel kan vast worden gezet.

Cleanroom

De bureaustoel is geschikt voor cleanrooms. De ergonomische bureaustoel verspreid en trekt geen stof aan. Bovendien is de zitting voorzien van een Hepa filter, die zorgt ervoor dat bij verplaatsing van lucht door zitten en verzitten geen stof wordt verspreid. De Score Ergo 2300 Cleanroom houdt stofvrije ruimten stofvrij.

Aanbevolen door professionals

  • Met synchroonmechaniek
  • Geschikt voor cleanrooms
  • Met Hepa filter

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Type werkplek Flexwerkplek, Vaste werkplek, Zorgomgeving, Industriële werkomgeving
Zithoekverstelling Verstelbare zithoek
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding ESD
Kleur Zwart
Minimale zithoogte 46 cm
Maximale zithoogte 59 cm
Minimale zitdiepte 46 cm
Breedte zitting 46 cm
Rugleuning Ja
Armleggers Op aanvraag
Neksteun Nee
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet
Wielen Voor harde vloer

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Cleanroomstoelen

Kan slechte akoestiek een bron van stress zijn?

Internationaal onderzoek heeft aangetoond dat hoge geluidsniveaus oorzaak zijn van stress en onrust onder zorgverleners en patienten – clienten.

Bekijk onze akoestische oplossingen

Wat zijn de voordelen van een plafondlift?

Het manueel verplaatsten van patiënten heeft een belangrijk aandeel in lage rugpijn klachten bij verzorgend personeel. Een plafondlift ontlast de verzorgers bij het tillen en of verplaatsen van patiënten. Lage rugklachten maar ook diverse andere til gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen of geminimaliseerd door middel van een plafondlift. Dit komt doordat de rugspieren ontlast worden/ minder hard hoeven te werken. Een plafondlift is zowel veiliger voor de verzorger als patiënt. Een plafondlift verliest tot tegenstelling tot mensen geen kracht of grip tijdens het tillen/ verplaatsen van patiënten. Hierdoor is het voor de patiënt een stuk veiliger omdat er minder kans is om te vallen. Door ziekteverzuim bij personeel te voorkomen verdient een plafondlift zicht in 2 jaar tijd terug.

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Hoe kan ik het beste mijn cliënt/patiënt bij een valincident weer staand of zittend krijgen?

Binnen verpleeg- en verzorgingshuizen lopen jaarlijks zo'n 7.700 bewoners van 65 jaar en ouder letsel op ten gevolge van valincidenten. Om bewoners vanaf de grond weer staand of zittend te krijgen kost een grote hoeveelheid fysieke kracht. Met behulp van een Standup van Handicare of een til- of planfondlift is de fysieke belasting bij het optillen van bewoners te beperken.

 

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Wat houdt Regulated Motion in?

Deze functie zorgt ervoor dat de stoel iedere 20 seconden, middels kleine onmerkbare verandering je zitpositie/ houding wisselt. Deze wisseling in zithouding stimuleert de stofwisseling in de tussenwervelschijven, waardoor de sterkte ervan toeneemt. Het heeft zowel een preventief als curatief anti-decubitus effect.

Vraag informatie aan

Wat is LRS (Lumbasacraal Radiculair Syndroom)?

Lumbasacraal Radiculair Syndroom is pijn die gevoeld wordt door compressie van de zenuwwortels. Medewerkers die herhaald zware lasten dragen en tillen kunnen LRS (het lumbasacraal radiculair syndroom) krijgen. Als blijkt dat jij of je collega's meer dan 2 uur aaneengesloten 5kg of meer dan 25 keer achterelkaar 5 kg moet(en) tillen of dragen, het zaak is om maatregelen te nemen. Kijk naar het inzetten van (betere) hulpmiddelen of naar de mogelijkheid om het til- of draagwerk af te wisselen met andere werkzaamheden.

Meer informatie over LRS?

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren