LeTriple Wheels

Art.nr. 105184
Een normale trippelstoel is bij een slechte of verslechterde beenfunctie soms niet meer toereikend. Daarom is de LeTriple Wheels geschikt.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Alle producten mag je 30 dagen lang zelf proberen
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.

Omschrijving

De LeTriple Wheels is een ergonomische trippelstoel. Het kan voorkomen dat een reguliere trippelstoel bij een slechte of verslechterde beenfunctie soms niet meer toereikend is. De LeTriple Wheels is dan een geschikte oplossing.

Comfortabel

Deze stoel is net zo comfortabel als een rolstoel, maar behoudt de beenfunctie. De trippelstoel is erg licht en kan zowel trippelend als hoepelend voortbewegen. De trippelstoel beschikt over elektrische hoogteverstelling, zodat werken op hoogte goed mogelijk is.

Zonder wielen

Er zijn tevens verscheidene trippelstoelen die zonder wielen zijn. LeTriple Wheels is uitermate geschikt wanneer men erg slecht ter been is. 

Aanbevolen door professionals

  • Op maat instelbaar
  • Zithoogte is tot maar liefst 74 cm instelbaar
  • Modulaire opbouw
  • Rugleuning is draaibaar

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Nekklachten
Toepassing Werkstoel, Patiëntenstoel
Postuur Gemiddeld
Type werkplek Thuiswerkplek, Zorgomgeving
Zithoekverstelling Verstelbare zithoek
Rughoekverstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Elektrische bediening
Type mechaniek Kantelmechaniek
Minimale zithoogte 43 cm
Maximale zithoogte 77 cm
Breedte zitting 45 of 50 cm
Armleggers Ja
Neksteun Nee
Maximale belasting in kg 125 kg

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Le Tripple Wheels Trippelstoel opties

463,69 KB PDF Downloaden

Le Tripple Wheels Trippelstoel leaflet

1,15 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Zitoplossingen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren