Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Afvoeren van meubels

Wanneer wij nieuwe producten leveren bieden wij de mogelijkheid om de gebruikte meubels retour te nemen en op correcte wijze af te voeren. Jij hoeft niets te regelen want Health2Work zorgt ervoor dat het meubilair op de juiste plaats terecht komt!

Waarom meubels afvoeren?

Jouw oude meubels moeten plaatsmaken voor de nieuwe meubels die je hebt besteld bij Health2Work. Het is prettig als deze meubels meteen afgevoerd worden, want een bureaustoel met tafel neemt nogal wat ruimte in. Om je de moeite van het afvoeren te besparen, kan Health2Work de oude meubels voor je meenemen.

Waarom meubels af laten voeren door Health2Work?

Health2Work zorgt ervoor dat de meubels op de juiste plek terecht komen. Als partner van MVO-Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) streeft Health2Work naar duurzame verwerking van het oude meubilair. De meubels die wij terugnemen van onze klanten worden volledig gedemonteerd en indien mogelijk opgeknapt en verkocht door OPnieuw! De meubels worden dus niet vernietigd, maar krijgen een tweede leven! Afhankelijk van de kwaliteit van de meubels, zijn er kosten verbonden aan het afvoeren van de meubels of krijg je een bedrag voor de meubels.


Voordelen van afvoeren van meubels

  • Gemak: de afvoer wordt geregeld
  • Duurzaam
  • Maatschappelijk verantwoord

Werkwijze

Als onze medewerkers de nieuwe meubels komen brengen, nemen ze meteen de oude meubels mee zodat jij niet tijden blijft zitten met je oude bureaustoel en tafel.