Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Stoelreiniging

Terug naar kantoor met een frisse bureaustoel? Stoelen in je werkomgeving worden dagelijks intensief gebruikt. De bekleding van een stoel is een verzamelplaats van huidschilfers, stof, huisstofmijten, etensresten e.d. Enkel stofzuigen is niet voldoende om stoelen ‘echt’ schoon te krijgen. Regelmatige reiniging van je stoel is essentieel voor de hygiëne in je werkomgeving en verlengt de levensduur van jouw stoel. 

Stoelreiniging door Health2Work

Health2Work reinigt niet alleen stoelen in de kantooromgeving, maar ook in de zorgomgeving en de industriële werkomgeving. De stoelen worden met een speciaal ontwikkelde reinigingsmachine schoongemaakt. Vrijwel alle vlekken worden verwijderd. Health2Work biedt jou daarnaast een speciaal onderhoudsprogramma aan, zodat je niet na hoeft te denken over wanneer het weer tijd is om je stoel te reinigen!

"Direct resultaat, no-nonsense en oplossingsgericht"
Linda van Schaik (Management Assistent)

Bureaustoel in de kantooromgeving

Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel kan zorgen voor lusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen. Health2Work kan je helpen deze klachten te voorkomen door jouw bureaustoel op locatie te reinigen. Op deze manier hoef je je bureaustoel geen dag te missen. Het resultaat is een schone bureaustoel die een bijdrage levert aan je gezondheid en bijdraagt aan een goede uitstraling naar het personeel en bezoekers.

Zorgstoel reinigen

Health2Work reinigt ook zorgstoelen zoals sta-op stoelen, antidecubitus stoelen of laboratoriumstoelen. In zorginstellingen worden zorgstoelen vaak door meerdere personen gebruikt. Om de hygiëne te kunnen waarborgen is periodiek reinigen noodzakelijk. Daarbij komt het de kwaliteit van de stoel ten goede. Het reinigen van soortgelijke stoelen vereist een specifieke aanpak. Onze medewerkers weten precies hoe ze ook zorgstoelen grondig moeten reinigen.

Voordelen van een stoelreiniging

  • Nette en schone werkomgeving
  • Terugdringen van het ziekteverzuim
  • Verlenging van de levensduur

Direct resultaat

Linda van Schaik, management assistent bij Indorama Ventures Europe B.V. vertelt graag over haar ervaring met onze reinigingsservice: “Wij zijn met Health2Work in contact gekomen toen wij een aantal jaar geleden speciale stoelen nodig hadden voor een aantal medewerkers met rugklachten. Omdat wij werkzaam zijn in de industriële sector, raken stoelen bij ons eerder vervuild dan bij een regulier kantoor. Je zag dan ook direct resultaat na het reinigen van de stoelen. Het contact met Health2Work bevalt mij. Goed bereikbaar, no-nonsense en oplossingsgericht."

"Ik zou Health2Work zeker aanraden aan anderen."
Linda van Schaik (Management Assistent)