Creëer een eigen bestelportaal voor jouw medewerkers

Hoe houd jij medewerkers gezond en gemotiveerd tijdens thuiswerken? Hoe makkelijk zou het zijn als medewerkers zelf hun werkplek samen kunnen stellen? Samen stemmen we de gewenste producten af en richten dit voor jullie organisatie in.

Je eigen online productcatalogus voor een gezonde thuiswerkplek

Nu veel medewerkers thuiswerken wil je als werkgever dat je medewerkers gemotiveerd en gezond blijven. Het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek is hierin essentieel. Hoe fijn is het als medewerkers zelf mee kunnen beslissen in het bestelproces of zelf hun bestelling kunnen plaatsen? 

 • Volledige ontzorging
 • Inkoopefficiëntie
 • Ergonomische advies via onze adviseurs
 • Eenvoudig een goede werkplek creëren
 • Breed assortiment (bureaustoelen, bureaus, ICT-middelen, klimaatoplossingen)
 • Snelle leveringen tot op de thuiswerkplek

Bespaar tijd in het inkoopproces en geef je medewerkers de vrijheid om te kiezen uit een door jou vooraf afgestemd kwalitatief productaanbod.


Duurzame & ergonomische thuiswerkplekken

Health2Work maakt in overleg met de klant een selectie van kwalitatief hoogwaardige producten, die wij tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we ook circulaire producten aan van vooraanstaande merken die zijn opgeknapt en op de thuiswerkplek een tweede leven krijgen. Hiermee werken we aan duurzame inzetbaarheid van materialen.

Hoe werkt het?

 1. Zodra je aanvraag bij ons binnen is, nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 2. Samen selecteren we een productaanbod, waaruit de medewerkers kunnen kiezen.
 3. Health2Work richt een webportal in met daarin een online productcatalogus.
  De betaling van een bestelling kan online, maar ook via een factuur aan de organisatie. Als er vanuit de werkgever een budget wordt vrijgemaakt voor medewerkers kan dit bijvoorbeeld in de vorm van een kortingscode worden aangeboden.
 4. Medewerkers kunnen makkelijk en snel hun gewenste producten bestellen.

Interesse in een eigen webportal met een online productcatalogus voor thuiswerkers? Vul onderstaand formulier in. 

  Eigen online productcatalogus voor HumanTotalCare

  Bij HumanTotalCare kunnen medewerkers met ‘Healthcoins’ producten voor de thuiswerkplek aanschaffen bij Health2Work. Hiervoor is een op maat gemaakte pagina op health2work.nl ingericht.