Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Workshops

Met onze workshops willen wij onze kennis over ergonomie, gezondheid en vitaliteit in de werkomgeving delen. Onze workshops zijn niet alleen voor professionals op het gebied van ergonomie. Ook voor beginners en gevorderden zijn onze workshops interessant! Wil je meer weten over bewegen op het werk of wil je je kennis over ergonomie verdiepen? Kies dan voor één van onze workshops!

Meer bewegen op het werk

Meer bewegen op het werk

Lang zitten is risicovol dus meer bewegen tijdens een werkdag is absolute noodzaak. Tijdens deze workshop leer je meer over dynamisch werken en ontdek je hoe je als professional deze manier van werken kunt stimuleren.

Accreditatie: 4,5 accreditatiepunten

Bekijk workshop
03 Okt. 2019
Productergonomie en EMG

Productergonomie en EMG

Hoe pas je productergonomie effectief toe binnen jouw organisatie? En hoe kunnen medewerkers daardoor gezonder en efficiënter werken? In deze workshop komen alle aspecten van productergonomie aan bod. Je krijgt informatie over onder andere de toepassing muizen, toetsenborden en laptopstandaards.

Accreditatie: 2 PE-punten

Bekijk workshop
12 Nov. 2019
Verdieping ergonomie voor ergotherapeuten

Verdieping ergonomie voor ergotherapeuten

Hoe kun je medewerkers overtuigen van het belang van een goede werkhouding en verstandig gebruik van hulpmiddelen? Hiervoor krijg je tijdens deze workshop handvatten. Daarnaast onderzoeken we de rol en bijdrage van ergonomie in ingewikkelde casussen.

Accreditatie: 7 accreditatiepunten

Bekijk workshop
14 Nov. 2019
19 Mrt. 2020
Adviseren bij tillen en transfers

Adviseren bij tillen en transfers

In de workshop Tillen en transfers staat de praktische toepassing hiervan centraal. De training is geschikt voor paramedici zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten, Mensendieck en Cesar therapeuten, maar ook voor professionals op het gebied van arbeid, zoals arbeidsdeskundigen.

Bekijk workshop
21 Nov. 2019
Transfers en positioneren van obese cliënten

Transfers en positioneren van obese cliënten

Tijdens de workshop Transfers en positioneren van obese cliënten doe je theoretische en praktische kennis op over obesitas. Je leert de belangrijkste kenmerken van het natuurlijke bewegingspatroon van obesitas cliënten en je oefent met een risicobeoordeling van de omgeving van de cliënt.

Bekijk workshop
07 Nov. 2019
Welke workshop past bij jou?

Bel of app 088 240 00 60 voor persoonlijk advies of vul het adviesformulier in.

Advies aanvragen