Klantenservice

Heb je een vraag over je bestelling of ben je niet tevreden met je ergonomische oplossing? Bij ons staat de klant centraal en helpen we je graag verder! Staat je oplossing hieronder niet genoemd, neem dan contact met ons op en wij helpen je deskundig bij het vinden van een gepaste oplossing!

Direct hulp nodig? Bel 088 240 00 60

30 dagen proefplaatsing
30 dagen proefplaatsing

Zeker weten of een product voldoet? Probeer het 30 dagen vrijblijvend uit in je eigen werkomgeving.

Betalen
Betalen

Benieuwd welke betalingsmogelijkheden er zijn? Zakelijke klant? Betaal op rekening binnen 30 dagen na factuurdatum.

Retourneren
Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw bestelling en er veel plezier van zult hebben. Echter kan het voorkomen, dat er iets is misgegaan met je bestelling.

Contact
Contact

Jij, als klant, staat centraal bij ons en daarom willen we je graag verder helpen! Heb je direct advies nodig of heb je een andere vraag?

Heb je direct advies nodig? Bel dan met één van onze ergonomisch adviseurs via 088 240 00 60. Liever met ons appen? Dat kan ook! Voor ergonomisch advies kun je appen naar 088 240 00 60.

Heb je een servicevraag? Bel of app dan naar ons servicetelefoonnummer: 088 240 00 62.

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Geen probleem: vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. In dit contactformulier kun je ook aangeven dat je met één van onze ergonomisch adviseurs wil videobellen. Voor het videobellen hoef je niets te downloaden. Kort voor de afspraak ontvang je een link in je mailbox. Via deze link kunnen we op afstand met elkaar beeldbellen.