Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Innovaties

De ontwikkeling van de ergonomische werkomgeving is een proces dat nooit stil staat. Met onze innovatieve producten en conceptontwikkelingen willen wij bijdragen aan de werkplek van vandaag én morgen. We laten ons daarbij leiden door de laatste trends in de ergonomie én we ontwikkelen geheel nieuwe producten waarvan wij denken dat die veel waarde kunnen toevoegen aan een efficiënte, ergonomische en duurzame werkplek.

Duurzame zorg door zorginnovatie
Duurzame zorg door zorginnovatie

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Lees nu het kennisdocument Duurzame zorg en ontdek onze visie. Een visie die gebaseerd is op onderzoeken, markttrends en de ervaringen.

Het Circulaire Ontmoetingskantoor
Het Circulaire Ontmoetingskantoor

Ben jij benieuwd naar hoe jouw kantoor er in de toekomst uit gaat zien? Lees nu het gratis kennisdocument Het Circulaire Ontmoetingskantoor, met onze visie op het kantoor van de toekomst.

De Nieuwe Normale Werkplek
De Nieuwe Normale Werkplek

Bij Health2Work kijken we altijd vooruit, zodat we jou van het beste advies en de beste producten kunnen voorzien. Lees daarom nu het gratis kennisdocument Het Nieuwe Normale Werken, boordevol gratis tips en productcatalogus.

Stappenplan gezond thuiswerken
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Exoskelet
Exoskelet

Een exoskelet is een draagbaar skelet dat jezelf kunt aansturen. In werksituaties waar de fysieke, statische belasting hoog is, ondersteunt het exoskelet één of meerdere lichaamsdelen. Hierdoor wordt je lichaam minder belast.

Health2Work Cube
Health2Work Cube

De Health2Work Cube is ideaal voor ruimtes waar mensen maximaal 2 uur willen werken. De Cube is geschikt voor 10 personen die allemaal tegelijk een andere werkhouding kunnen aannemen. De Health2Work Cube is door ons ontwikkeld en bestaat uit acht delen.

Health2School
Health2School

Wij willen bewegen op school stimuleren omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kind beter leert wanneer het meer beweegt tijdens de les. Wij bieden scholen dynamisch meubilair aan zodat leerlingen én leerkrachten tijdens de les in beweging zijn.

Ergoline 4-Senses akoestische stoel
Ergoline 4-Senses akoestische stoel

De 4-Senses akoestische stoel is een stoel waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt in de stoel, ervaar je een veilig en geborgen gevoel doordat de stoel zich als een cocon om je heen vormt.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app met Heine via 088 240 00 60. Hij vertelt je graag meer over onze innovaties!