Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Innovaties

De ontwikkeling van de ergonomische werkomgeving is een proces dat nooit stil staat. Met onze innovatieve producten en conceptontwikkelingen willen wij bijdragen aan de werkplek van vandaag én morgen. We laten ons daarbij leiden door de laatste trends in de ergonomie én we ontwikkelen geheel nieuwe producten waarvan wij denken dat die veel waarde kunnen toevoegen aan een efficiënte, ergonomische en duurzame werkplek.

Huur en lease
Huur en lease

Je hebt (tijdelijk) kantoormeubilair nodig en zoekt een oplossing waarbij je niet hoeft te investeren? Met ons concept Health2Work as-a-service (huur en lease) betaal je alleen voor het gebruik van het kantoormeubilair.

Thuiswerkportaal op maat
Thuiswerkportaal op maat

Het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek is essentieel voor het gezond en gemotiveerd houden van je medewerkers. Hoe fijn is het als medewerkers zelf mee kunnen beslissen in het bestelproces of zelf hun bestelling kunnen plaatsen?

Hybride Werken
Hybride Werken

Health2Work faciliteert en denkt mee over slim Hybride Werken, zodat medewerkers gezond en efficiënt aan de slag blijven en werkgevers volledig ontzorgd worden.

Duurzame zorg door zorginnovatie
Duurzame zorg door zorginnovatie

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Lees nu het kennisdocument Duurzame zorg en ontdek onze visie. Een visie die gebaseerd is op onderzoeken, markttrends en de ervaringen.

Het Circulaire Ontmoetingskantoor
Het Circulaire Ontmoetingskantoor

Ben jij benieuwd naar hoe jouw kantoor er in de toekomst uit gaat zien? Lees nu het gratis kennisdocument Het Circulaire Ontmoetingskantoor, met onze visie op het kantoor van de toekomst.

De Nieuwe Normale Werkplek
De Nieuwe Normale Werkplek

Bij Health2Work kijken we altijd vooruit, zodat we jou van het beste advies en de beste producten kunnen voorzien. Lees daarom nu het gratis kennisdocument Het Nieuwe Normale Werken, boordevol gratis tips en productcatalogus.

Stappenplan gezond thuiswerken
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app met Heine via 088 240 00 60. Hij vertelt je graag meer over onze innovaties!