Innovaties

De ontwikkeling van de ergonomische werkomgeving is een proces dat nooit stil staat. Met onze innovatieve producten en conceptontwikkelingen willen wij bijdragen aan de werkplek van vandaag én morgen. We laten ons daarbij leiden door de laatste trends in de ergonomie én we ontwikkelen geheel nieuwe producten waarvan wij denken dat die veel waarde kunnen toevoegen aan een efficiënte, ergonomische en duurzame werkplek.

Huur en lease
Huur en lease

Voor het aanschaffen van een nieuwe ergonomische werkplek is niet altijd het budget beschikbaar. Met Health2Work as-a-service betaal je alleen voor het gebruik.

Thuiswerkportaal op maat
Thuiswerkportaal op maat

Hoe fijn is het als medewerkers zelf mee kunnen beslissen in het bestelproces of zelf hun bestelling kunnen plaatsen? Creëer een eigen bestelportaal voor jouw medewerkers.

Hybride Werken
Hybride Werken

Health2Work faciliteert en denkt mee over slim Hybride Werken, zodat medewerkers gezond en efficiënt aan de slag blijven en werkgevers volledig ontzorgd worden.

De nieuwste innovaties in de zorg
De nieuwste innovaties in de zorg

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Ben jij benieuwd naar onze innovaties in de zorg?

Bewegen in het onderwijs
Bewegen in het onderwijs

Het gedrag van kinderen in de klas is veranderd. Het meubilair is vaak nog zoals vroeger. Lees in ons gratis kennisdocument waarom ergonomie in het onderwijs belangrijk is.

Thuiswerkbeleid organiseren
Thuiswerkbeleid organiseren

Thuiswerken is inmiddels breed geaccepteerd en de verwachting is dat de thuiswerktrend verder doorzet. Hoe ga jij hiermee om als HR adviseur? Ontdek de antwoorden in ons gratis kennisdocument.

Stappenplan gezond thuiswerken
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Health2School
Health2School

Wij willen bewegen op school stimuleren omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kind beter leert wanneer het meer beweegt tijdens de les. Ontdek hoe jij eenvoudig meer beweging kunt toevoegen in de klas.

Re-load ontfocus-stoel
Re-load ontfocus-stoel

De Re-load is een innovatieve stoel die ontwikkeld is in samenwerking met verschillende zorgorganisaties binnen de gehandicaptenzorg en verpleeghuiszorg.

Ergoline 4-Senses Cap
Ergoline 4-Senses Cap

De 4-Senses Cap is een rolstoelvriendelijk product waarmee omgevingsprikkels gereduceerd worden. Zodra je plaatsneemt onder de Cap, ervaar je een veilig en geborgen gevoel doordat de cap zich als een cocon om je heen vormt.

Ontfocussen
Ontfocussen

De zorgomgeving kan stressvol zijn. Denk hierbij aan de werkdruk en onrustige cliënten. Health2Work biedt verschillende mogelijkheden om deze psychosociale arbeidsbelasting te verminderen en te ontfocussen.

Exoskelet
Exoskelet

Een exoskelet is een draagbaar skelet dat jezelf kunt aansturen. In werksituaties waar de fysieke, statische belasting hoog is, ondersteunt het exoskelet één of meerdere lichaamsdelen. Hierdoor wordt je lichaam minder belast.

Eetkamerstoel Karmen
Eetkamerstoel Karmen

De eetkamers van zorginstellingen vormen een belangrijke ruimte waar cliënten en zorgverleners dagelijks veel tijd doorbrengen. Maar hoe zorgen we dat deze ruimte voor iedereen comfortabel is? Het antwoord ligt in eetkamerstoelen.

Meer weten over onze innovaties?

Bel of app met Heine via 088 240 00 60. Hij vertelt je graag meer over onze innovaties!