Optimaliseer jouw inkoopproces met onze OCI-koppeling

Ontdek inkoopefficiëntie met OCI-koppeling: De sleutel tot naadloze webshopintegratie en gepersonaliseerde inkoopervaringen.

OCI-koppeling?

Het stroomlijnen van inkoopprocessen wordt steeds belangrijker voor het succes van elk bedrijf. De OCI-koppeling (Open Catalog Interface) biedt precies dat - een naadloze integratie van onze webshop in jouw e-procurementsysteem. Ontdek het gemak van gepersonaliseerde bestellijsten, actuele prijzen en real-time productbeschikbaarheid, allemaal binnen handbereik.

Met de OCI-koppeling vereenvoudigen we het inkoopproces aanzienlijk. Zo kun je direct vanuit onze webshop inkooporders genereren, waardoor je tijd bespaart en efficiëntie verhoogt. Geen heen en weer schakelen tussen systemen en afdelingen meer; met onze integratie blijf je in één vertrouwde omgeving werken.

Vraag de OCI-koppeling aan


Jouw voordelen van een OCI-koppeling

  • Data hoeft maar één keer ingevoerd te worden;
  • Jouw productinformatie wordt aangevuld met informatie vanuit onze webshop;
  • Je beschikt altijd over actuele artikelinformatie, zoals voorraad en prijzen.

Eenvoudige koppeling

De integratie met een inkoopsysteem is eenvoudig. Samen met jou selecteren we het assortiment. Dit assortiment plaatsen we in een eigen online productcatalogus. Binnen vijf werkdagen zal de koppeling operationeel zijn. Je ontvangt van ons een unieke webshop-URL en inloggegevens om direct aan de slag te gaan.


Koppelbaar met onder andere

Sinds kort heeft Health2Work voor Nyenrode een koppeling gemaakt met het inkooppakket. Waardoor Nyenrode met één druk op de knop een bestelling kan plaatsen. Health2Work verzorgt koppelingen met diverse inkooppakketten. De koppeling met Nyenrode werd binnen 5 dagen gerealiseerd. “We besparen minimaal een halve dag per week door gebruik te maken van de koppeling”, aldus Miranda van der Velde, Huisvestiging & Projecten Nyenrode.