Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werken bij Health2Work

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Bekijk nu onze vacatures

Vacature allround marketeer

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een hecht team van marketingspecialisten en wil je graag aan de slag met uitdagende marketingprojecten? Ter aanvulling van ons team zoeken wij een vlotte allround marketeer met een focus op online.

Bekijk de vacature


Commercieel medewerker binnendienst

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een commercieel medewerker binnendienst. Heb je graag klantcontact, ben je commercieel, leergierig én heb je een vlotte babbel? En spreekt het werken voor een MKB bedrijf jou aan? Dan is een baan als commercieel medewerker binnendienst iets voor jou!

Bekijk de vacature


Open sollicitatie

Werken bij Health2Work is werken bij is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland en België. Wij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Wil jij deel uit maken van ons team, maar zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons dan een motivatiebrief en je cv, we staan altijd open voor een kennismaking.

Stages en afstuderen

Een stage bij Health2Work is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven. We investeren graag in toekomstige arbeidskrachten. Daarom bieden wij jaarlijks veel studenten van diverse HBO, WO en MBO opleidingen een stagemogelijkheid aan. De volgende afdelingen bieden een stagemogelijkheid:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Marketing
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Transport en Logistiek

Neem nu contact op  

HR manager

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft! Of neem direct contact op met onze HR manager Aukje Dietje Dijkstra via 088 240 00 60.