Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werken bij Health2Work

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Vacature Projectcoördinator

Heb jij een passie voor ergonomisch interieur en projectinrichting? Kun jij het overzicht bewaren, heb je een analytisch vermogen en ben je gemotiveerd om elk project tot een succes te maken? Dan ben jij de perfecte nieuwe collega voor ons team!

Bekijk de vacature Projectcoördinator


Vacature stagiair Logistiek & Service

Ben jij enthousiast, leergierig en opzoek naar een leuke stage op de afdeling Logistiek & Service voor bepaalde tijd? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk de stage Logistiek & Service


Stagiair marketing

Heb jij een passie voor ergonomisch interieur en projectinrichting? Kun jij het overzicht bewaren, heb je een analytisch vermogen en ben je gemotiveerd om elk project tot een succes te maken? Dan ben jij de perfecte nieuwe collega voor ons team!

Bekijk de vacature stagiair Marketing


Vacature Accountmanager

Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers bij bedrijven en zorgorganisaties? Health2Work zoekt een Accountmanager Ergonomie voor de regio Noord-Nederland.

Bekijk de vacature Accountmanager


Vacature stagiair ICT

Ben jij proactief, gemotiveerd en heb jij analytisch vermogen? En zou jij het leuk vinden om onze kwaliteitsmanager te ondersteunen met alle ICT-vraagstukken binnen de organisatie? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk de stage ICT


Vacature Front Office Medewerker

Houd je van interactie met klanten, ben je commercieel, leergierig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En spreekt het werken voor een MKB-bedrijf jou aan? Dan is deze baan als commercieel medewerker binnendienst zeker iets voor jou!
Bekijk de vacature Front Office MedewerkerVacature stagiair Verkoop Binnendienst

Wil jij bijdragen aan het werkplezier en de gezondheid van klanten? Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland!

Bekijk de stage Verkoop Binnendienst


Bijbaan logistiek

Ben jij flexibel, een echte doorzetter en heb je technisch inzicht? Zoek je een bijbaan in de logistiek met een leuk team? Dan zoeken wij jou!

Bekijk de vacature Bijbaan Logistiek


Open sollicitatie

Werken bij Health2Work is werken bij is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland en België. Wij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Wil jij deel uit maken van ons team, maar zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons dan een motivatiebrief en je cv, we staan altijd open voor een kennismaking.

Stages en afstuderen

Een stage bij Health2Work is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven. We investeren graag in toekomstige arbeidskrachten. Daarom bieden wij jaarlijks veel studenten van diverse HBO, WO en MBO opleidingen een stagemogelijkheid aan. De volgende afdelingen bieden een stagemogelijkheid:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Marketing
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Transport en Logistiek
  • Afdeling HR

Mail je cv en motivatie naar HR@health2work.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Neem nu contact op!

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft! Of neem direct contact op met onze HR Adviseur Ivana Rackovic via hr@health2work.nl of 088 240 00 60.