Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werken bij Health2Work

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Werken bij Health2Work is werken bij is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in België. Wij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Wil jij deel uit maken van ons team, maar zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons dan een motivatiebrief en je cv, we staan altijd open voor een kennismaking.

Stages en afstuderen

Een stage bij Health2Work is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven. We investeren graag in toekomstige arbeidskrachten. Daarom bieden wij jaarlijks veel studenten van diverse HBO, WO en MBO opleidingen een stagemogelijkheid aan. De volgende afdelingen bieden een stagemogelijkheid:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Marketing
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Transport en Logistiek

Vacature Meewerkend voorman magazijn

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een meewerkend voorman magazijn. Kun je omgaan met verantwoordelijkheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En spreekt het werken voor een MKB bedrijf jou aan? Dan is een baan als meewerkend voorman magazijn iets voor jou!

Bekijk de vacature


HR manager

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft! Of neem direct contact op met onze HR manager Aukje Dietje Dijkstra via 088 240 00 60.