Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Proefplaatsing

Test onze producten in je eigen werkomgeving!

Wil je onze ergonomische producten gratis testen in je eigen werkomgeving? Neem dan contact op met onze ergonomisch adviseurs door ondertaand formulier in te vullen.

Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Je kunt (bijna) al onze producten gratis 30 dagen testen in je eigen werkomgeving. Naar onze producten. Via onze webshop is het aanvragen van een proefplaatsing heel eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de proefplaatsing in zijn werk gaat.


Hoe gaat een proefplaatsing in zijn werk?

1. Gratis bezorging en persoonlijk advies

Zodra je bestelling verwerkt is, sturen we het product kosteloos naar je toe. Voor producten zoals een ergonomische bureaustoel geldt dat wij de stoel gratis voor je komen instellen. We geven je dan meteen advies over hoe je het product het beste kunt gebruiken. Hiervoor maken we een afspraak.


2. Snelle levering uit voorraad

Omdat we uit voorraad kunnen leveren, kun je je bestelling al gauw verwachten. De termijn waarbinnen wij kleine pakketten zoals ergonomische muizen, ergonomische toetsenborden, laptopstandaarden etc. leveren is maximaal 5 werkdagen voor de producten uit voorraad. In de praktijk betekent dit dat de producten die op voorraad zijn binnen 24 uur bij je worden afgeleverd.


3. Facturatie

Een dag na levering ontvang je een voorlopige factuur via e-mail, ter registratie en informatie over de aanschafkosten. Deze hoef je niet direct te betalen.

Aan het einde van de proefperiode ontvang je een e-mail over je bevindingen en de afloop van de proefperiode. Dit is het moment om te beslissen of je het product wilt behouden, retourneren of een alternatief advies wilt.


4. 100% tevredenheidsgarantie

Aan het einde van de proefperiode beslis je of je het product wilt houden of aan ons terugstuurt. Bevalt het product en wil je het behouden, dan kun je overgaan tot betaling van de factuur die we je toesturen.

Als een product niet voldoet aan jouw verwachtingen en je dit binnen 30 dagen na levering aan ons kenbaar maakt via de chat, door te bellen naar 088 240 00 60 of via info@health2work.nl, dan zoeken we samen naar de oplossing die wél bij je past. Heb je het product al betaald? Dan krijg je uiteraard het volledige bedrag teruggestort op je rekening.


Retourneren

Voldoet het proefproduct toch niet helemaal aan de verwachting of wensen? Geen probleem! Je kunt het product naar ons retourneren. Voor het retourneren van producten gelden de onderstaande voorwaarden:

De kosten voor het retourneren van kleine pakketproducten zijn voor eigen rekening.

Kies een pakketservice naar keuze (PostNL, GLS, DHL of anders).

Vermeld altijd het ordernummer van je bestelling of voeg de originele pakbon bij het pakket. Je kunt hiervoor ook de onderstaande retourbon invullen en dit formulier in het pakket toevoegen.

Graag het product compleet, schoon en in de originele verpakking retourneren.


Stuur het product retour naar:

Retourontvangst Health2work
Rooilijn 3c
9231 DZ Surhuisterveen

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij de voorlopige factuur crediteren.


Retourbon:

Naam en bedrijfsnaam:
Ordernummer:
Reden retour:

- Het product heeft niet het gewenste effect
- De verkeerde maat of variant ontvangen
- Kwaliteit van het product is niet volgens verwachting
- Anders, namelijk: …


Direct advies nodig?

Bel 088 240 00 60 voor persoonlijk advies of vul het advies aanvraag formulier in