Over ons

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Kom in contact
Wie is Health2Work?
Wie is Health2Work?

Health2Work kenmerkt zich door diepgaande kennis van ergonomie. Bij ons draait het om op een gezonde manier plezier te hebben in je werkdag.

Ons team
Ons team

Het succes van onze organisatie is te danken aan gemotiveerd en betrokken personeel. Hierdoor blijven we onze marktpositie en service verbeteren.

Werken bij
Werken bij

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft! Met een vakkundig en enthousiast team blijven we onze marktpositie versterken.

Nieuwe Ergonomiegids
Nieuwe Ergonomiegids

Dé Ergonomiegids van Health2Work is de meest complete gids over ergonomie van Nederland en België, meer dan 200 pagina’s met onze recente innovaties, producten en concepten.

'Health2Work believes the world would be a better place if a healthy and sustainable working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive.'